Sefa clinicii MAI din Suceava, suspectata ca si-a drogat copiii de 4 si 15 ani. Ce au gasit medicii la analize

Ultima actualizare: 27-04-2017 07:01
seringa

Procurorii DIICOT din Suceava au facut luni trei perchezitii intr-un caz extrem de dificil. Doi frati, de 4, respectiv 15 ani, ar fi fost intoxicati cu substante care se gasesc in medicamentele pentru bolnavii in faza terminala.

Perchezitiile au fost facute chiar acasa la copii, la cabinetul medical al mamei lor si la inca o locuinta. Patru persoane vor fi duse la audieri, spun procurorii.

Mama celor doi frati este sefa Centrului Medical din cadrul Politiei judetene Suceava, iar tatal lor este sef la ISU, la Descarcerari.

Intr-o scrisoare anonima, trimisa in martie la Protectia Copilului, se preciza doar ca celor doi baieti li s-ar administra substante interzise.

Parintii lor au fost contactati atunci de urgenta. Analizele au confirmat prezenta in sangele copiilor a morfinei, dar si a altor substante care se regasesc in medicamentele pentru bolnavii in stare terminala.

Administrate in timp, acestea le puteau pune vietile in pericol.  DIICOT a deschis un dosar penal IN REM, pentru administrare de droguri de mare risc. 

De la scoala, procurorii au aflat ca cei doi frati au inceput de un an sa lipseasca de la ore. Mama lor i-ar fi mutat de la o alta scoala si ar fi invocat ca din cauza temelor copiii sunt obositi si bolnavi.

Parteneri