Ambele tabere revendica victoria. Ce au declarat Traian Basescu si Crin Antonescu dupa exit-poll

Ultima actualizare: 20-10-2012 18:34
Ambele tabere revendica victoria. Ce au declarat T...
Ambele tabere revendica victoria. Ce au declarat T...
Presedintele interimar a spus ca va respecta rezul...

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, duminica seara, ca, odata revenit la Cotroceni, va incerca sa genereze un sentiment de impacare in societate.

"In conditiile unui boicot al PDL, al UDMR si a unei zile caniculare, majoritatea romanilor a raspuns intr-un mod extraordinar chemarii la referendum" a spus Crin Antonescu.

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, la Cotroceni, ca vor fi asteptate rezultatele oficiale ale referendumului si ca decizia Curtii Constitutionale va fi respectata.

Basescu: "Romanii puteau sa spuna DA si sa mearga spre est cu Voiculescu si Antonescu. Ei au spus NU si au mers catre Europa, catre NATO. Votul n-a fost petru mine, a fost pentru Romania. S-au manifestat asa cum le permite legea si constiinta. Cei mai multi au ramas acasa."

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, duminica seara, dupa inchiderea urnelor, ca "flacara democratiei a ramas aprinsa", iar romanii "au respins lovitura de stat".

Rezultate exit-poll referendum 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu

Rezultate referendum 2012. USL sustine ca a facut o numaratoare paralela, iar Basescu e DEMIS

Antonescu: "Va multumesc, dragi compatrioti"

Victor Ponta: "Vreau sa felicit milioanele de romani care s-au prezentat la vot"

"Cei care au dat lovitura de stat nu au nici macar fair-play. Adevaratul referendum este acela in care li se cerea romanilor parlament unicameral si 300 de parlamentari. Puscariabilii trebuie sa inteleaga ca referendumurile validate sunt OBLIGATORII pentru ca reprezinta suveranitatea exercitata direct de romani. Va multumesc ca nu ati validat lovitura de stat" a mai spus Basescu.

La sfarsit, presedintele Traian Basescu a facut un gest nepotrivit, cerand reporterilor Antena3 sa preia flacara democratiei. "Democratia frige la maini" a fost mesajul lui Traian Basescu.

"Sunt constient ca sunt nemultumiri generate de ceea ce s-a intamplat in ultimii ani si am convingerea ca fractura din societate trebuie stopata, anihilata, pentru ca Romania are nevoie de toata forta pentru a trece mai departe peste perioada de criza si pentru a reusi in procesul de integrare in lumea civilizata. Ii asigur pe romani ca, odata revenit la Cotroceni, o sa incerc sa asigur, sa generez un sentiment de impacare in societate", a spus Traian Basescu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO