Victor Ponta: "Vreau sa felicit milioanele de romani care s-au prezentat la vot"

Ultima actualizare: 25-10-2012 04:41

Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta la Palatul Victoria la scurt timp dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor.

Sinteza declaratiilor lui Victor Ponta

In primul rand as dori sa felicit milioanele de romani care s-au prezentat la vot, care au dovedit inca o data ca Romania este o democratie pentru ca oamenii voteaza liber si ca intr-o democratie, decizia oamenilor conteaza.

E o mare victorie sa ai in jur de 9 milioane la vot. Este practic o victorie a lor si cred ca orice om politic care spune ca poate ignora vocea a 9 milioane de romani e rupt de realitate.

Acuzatiile iresponsabile de frauda s-au dovedit simple minciuni. Doresc sa felicit zecile de mii de politisti, de jandarmi pentru ca si-au facut datoria.

In ceea ce ma priveste, va asigur ca Guvernul Romaniei va respecta legile si deciziile CC si ca vom actiona ca un factor de progres pentru Romania, indiferent de rezultatul final.

"Orice om politic care spune ca poate ignora votul a in jur de noua milioane de romani este rupt de realitate", a spus Ponta.

USL sustine ca referendumul este valid, iar presedintele Traian Basescu este demis, fiind numarate peste 9,2 milioane de voturi.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO