Gigi Becali a fost sanctionat dupa conferintele de presa din prima sa zi de libertate. Ce urmeaza in urmatoarele 2 luni

14-05-2014 16:28


Gigi Becali plateste scump prima permisie pe care a avut-o dupa ce a ajuns in inchisoare. A fost sanctionat disciplinar de conducerea penitenciarului de la Poarta Alba pentru ca a dat declaratii jurnalistilor.

 

Latifundiarul din Pipera ar fi incalcat astfel un angajament luat in fata conducerii inchisorii si anume ca nu va sta de vorba cu presa. 

Timp de doua luni de zile, Gigi Becali nu va avea acces la magazinul puscariei si nici dreptul de a primi pachet de acasa.

Totul pentru ca latifundiarul a incalcat angajamentul pe care l a semnat inainte de a iesi din penintenciar un angajament ca nu va lua legatura cu presa .

Ba mai mult, Gigi Becali a facut mai multe afirmatii si acuze la adresa sistemului penitenciar si a legilor in vigoare.

In urma acestei sanctiuni luate de comisia de ancheta, Becali risca sa nu mai primeasca in viitor recompense, inclusiv dreptul de a-si vizita familia acasa in pipera. Aceste decizii vor fi contestate de patronul Stelei in instanta.

Becali a mai sanctionat o data cind a vorbit din inchisoare de pe cartele altui detinut.

 

Becali a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava pana in 29 octombrie 2013, cand a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce Administratia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

Finantatorul FC Steaua executa pedeapsa in regim deschis.

El a depus, in timpul detentiei, cereri de permisie sau de invoire pentru a participa la unele evenimente in familie, precum si o solicitare de intrerupere a executarii pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i insa respinse.

Instanta a respins si cererea de intrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv ca acesta ar avea nevoie de o interventie chirurgicala la coloana.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO