Vanda Vlasov, acuzata ca ar fi comandat falsificarea unor acte care sa duca la eliberarea tatalui sau, Mihail Vlasov

14-05-2014 14:28


Dosarele penale se tin scai de familia Vlasov. Dupa ce fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie, Mihail Vlasov, a fost arestat pentru trafic de influenta, a venit randul uneia dintre fiicele sale sa dea explicatii la DNA.

 

Vanda Vlasov este acuzata ca ar fi produs documente false care sa duca la eliberarea din arest a tatalui ei.

Ea este suspectata de instigare la fals intelectual. Ea le-ar fi cerut unor secretare de la Curtea de Arbitraj Comercial, unde a fost prim vicepresedinte, adeverinte folositoare tatalui ei. Era arestat pentru ca ar fi primit doua sute de mii de euro intr-o punga pe care scria "Ati nimerit. Noi suntem solutia. Va multumim".

Procurorii spun ca pentru acesti bani ar fi intervenit in favoarea unui om de afaceri ca sa castige un proces de patru milioane de euro.

Sotul Vandei Vlasov, fostul ministru de Interne Cristian David, este si el anchetat pentru ca si-ar fi falsificat declaratia de avere, ca sa ascunda provenienta a 60 de mii de euro, afacere in care ar fi amestecat-o si pe mama lui.

Ingrid Vlasov, sora geamana a Vandei, este designer si si-a castigat notorietatea pe marile podiumuri ale lumii. Ea este, de altfel, designerul roman cu cele mai multe colectii prezentate la Saptamana Modei la Paris.

Creatiile ei au fost purtate de Lady Gaga si Christina Aguilera.

VIDEO PROTVPLUS.RO