Ce vrea NEAPARAT Klaus Iohannis sa ia cu el la Cotroceni. Presedintele ales a anuntat unde isi va petrece concediul

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23
Klaus Iohannis

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost intrebat, marti, in conferinta de presa de la Sibiu in care si-a anuntat demisia din functia de primar, ce va lua cu el la Bucuresti din biroul de la primarie, dar si unde isi va petrece concediul

Iohannis le-a raspuns jurnalistilor: ”Lucrurile mele personale si o parte, cu siguranta, o sa le duc la Cotroceni”. Intrebat daca va lua la Cotroceni si ceasul bunicului sau, Iohannis a spus ca acel ceas nu este in biroul din primarie, dar ca va duce la Cotroceni un ceas. ”O sa fie un ceas si acolo pentru ca de undeva trebuie data ora exacta in Romania”, a mai spus Iohannis.

De asemenea, intrebat unde va pleca in concediu, Iohannis le-a raspuns ziaristilor: ”Voi pleca cateva zile intr-o vizita privata in Statele Unite ale Americii”. Intr-un comunicat de presa transmis marti, PNL precizeaza ca Iohannis se va afla in SUA in perioada 4 - 11 decembrie.

Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca si-a depus mandatul de primar al Sibiului, spunand ca acest demers este necesar pentru a putea prelua in cateva zile mandatul de presedinte al Romaniei. El a precizat ca urmeaza o sedinta a Consiliului Local Sibiu pentru alegerea unui primar interimar. Klaus Iohannis a devenit primar al municipiului Sibiu in urma cu 14 ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO