"Vrem raspunsuri, vrem dreptate". Doleantele familiei baschetbalistului american ucis la Giugiu

Ultima actualizare: 24-05-2012 23:31

"Sunt unele lacune, lipsesc elemente din investigatie", acuza din America familia baschetbalistului ucis in urma cu o saptamana, la Giurgiu.

Rudele sportivului de 23 de ani fac pregatiri de inmormantare si cer dreptate. In tot acest timp, la noi continua audierile. Duminica, a fost chestionata la Parchet femeia de serviciu, cea care a gasit pe jos sapca lui Hardy. Aceasta a declarat ca in locul in care a cazut Hardy nu era niciun strop de sange, ceea ce inseamna ca sportivul nu avea nbicio rana deschisa.

O suta de persoane s-au adunat, sambata seara, in Middeltown - Connecticut, a-si lua ramas bun de la Chauncey Hardy.

Rudele sportivului nu sunt deloc multumite de raspunsurile primite pana acum de la ancheta la care participa si agenti FBI.

"Vreau sa transmit un mesaj clar pentru autoritatile romane: cerem o ancheta completa in cazul mortii sale. Sunt unele lacune, lipsesc unele elemente in felul in care decurg investigatiile. Vrem raspunsuri, vrem dreptate", a spus Tawana Bourne, verisoara baschetbalistului Chauncey Hardy.

Nemultumirile femeii sunt perfect justificate: investigatia merge greoi, iar raspunsurile oficiale intarzie sa apara.

Hardy frecventa clubul Emotzione de mai bine de o luna. Venea cu ceilalti membri ai echipei de baschet in fiecare saptamana, spun tinerii din oras. Nu a avut insa nicio altercatie cu nimeni, niciodata.

In zilele urmatoare, sunt asteptati la audieri medicii acuzati de ucidere din culpa in dosarul americanului.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO