Ce s-a intamplat cu cateva clipe inainte de presupusul atac cu pistolul din Sectorul 1. Tinerii implicati publica un nou clip

Ultima actualizare: 19-06-2015 07:07

Tinerii implicati in scandalul care a avut loc in weekend in sectorul 1 al Capitalei au publicat pe Facebook inregistrarea integrala a momentului in care, sustin ei, unul dintre agenti le-ar fi impuscat in cap un prieten.

Primele imagini au fost publicate in weekend, aratand o parte a conflictului dintre tineri si agentii de la Politia Locala a sectorului 1. Acestia sustin ca unul dintre amicii lor ar fi fost impuscat in cap cu un pistol cu bile de cauciuc. Varianta autoritatilor este ca tinerii consumasera alcool si au provocat scandalul.

In noile imagini, pe care acestia le prezinta drept "brutul legitimarii", tinerii spun ca ar fi suprins si momentul in care unul dintre agenti apasa pe tragaciul pistolului cu bile din dotare. Acesta este insa doar sugerat de sunetele de pe fundal, camera ratand cadrul propriu-zis. 

In schimb, se vad doua alte momente importante: cel in care unul dintre agenti incearca sa ii ia telefonul unuia dintre tineri si cel imediat urmator in care presupusa victima sare la bataie cu piciorul spre agenti.

Puteti urmari mai jos materialul prezentat la Stirile ProTV de duminica. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO