Ce s-a aflat despre autorul atacului sângeros din Capitală. A vrut să ucidă 2 femei cu un ciob

16-12-2019 22:59

Atac sângeros aproape de centrul capitalei. Două femei de 64, respectiv 54 de ani, au fost lovite și rănite pe stradă de un bărbat care nu le cunoștea.

Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor.

Suspectul este din Israel, a fost repede imobilizat și dus la audieri. Cele două victime au ajuns la spital, iar viața lor nu este în pericol.

Prima femeie a fost atacată în jurul orei 12 pe bulevardul Dimitrie Cantemir, în apropiere de parcul Unirii. Agresorul a lovit, apoi și-a căutat următoarea victima. A văzut o femeie care își plimba pe trotuar nepotul și a atacat-o sub privirile îngrozite ale copilului.

Martor: „Am intrat că sunt la etajul unu și nu au trecut două minute și am auzit un țipat și când m-am uitat o doamnă cu un cărucior cu copil era tăiată. Nu am văzut individul. A stat aici a venit cineva i-a ținut așa la gât. O fi avut la gât un lanțișor ceva.”

Surse din Poliție spun că cele două femei nu erau împreună. La mai bine de trei ore de la cele întâmplate, cei de la criminalistică sunt încă la fața locului și caută probe.

Martor: „A venit SMURD, a preluat persoanele. Persoana care a atacat ar fi de naționalitate străină, nu român. O femeie ar fi fost atacată mai încolo și una aici.”

Victimele ar fi fost atacate cu un ciob de sticlă, potrivit primelor informații, în zona gâtului și a feței. Au fost transportate la spital.

Pentru că incidentul a avut loc în plină zi și pe stradă erau multe persoane, martorii au sunat imediat la 112 și la fața locului au ajuns echipajele de salvare. Tot aici a fost găsit și imobilizat și agresorul care, potrivit unor surse din Poliție, avea asupra sa o sticlă de băutură și o seringă.

Martor: „Mergi pe stradă cu gândurile tale și te trezești că ești atacat în miezul zilei."

Potrivit anchetatorilor, agresorul are în jur de 37 de ani, este israelian și până acum nu și-a recunoscut faptele.

Nimeni nu poate spune deocamdată de ce le-a agresat pe cele două femei. Anchetatorii îl acuză de tentativă de omor și încearcă să stabilească dacă avea discernământ în momentul atacului.


VIDEO PROTVPLUS.RO