Cazul fetelor ucise de droguri.Tragedia care ar fi putut sa o impinga pe una dintre ele catre moarte

Ultima actualizare: 19-06-2012 21:42
Tanara supradoza

Ancheta se anunta dificila in cazul celor doua fete, gasite fara viata, intr-o masina pe o strada din sectorul 3 al Capitalei. Drogurile le-au ucis, dar politistii nu pot spune daca au vrut sa-si ia zilele sau moartea lor a fost un accident.

Tinerele vor fi inmormantate sambata. Iar anchetatorii vor afla ce li s-a intamplat abia peste cateva saptamani, cand vor primi rezultatele testelor toxicologice.

Oana Tudor avea 27 de ani. Era o fata extrem de cuminte si in niciun caz nu consuma droguri, spun rudele. Avea un iubit de multi ani, lucra la o firma de cosmetice, insa drama ei a inceput acum doua saptamani, cand dupa o cearta pe care a avut-o cu mama ei, femeia si-a luat viata.

In aceasta perioada Oana ar fi reluat legatura de prietenie cu vecina ei, Cristina, o tanara de 27 de ani cu care copilarise, dar care se mutase din bloc. Ea ar fi consumat droguri de cativa ani, sustin vecinii.

Cele doua fete au fost gasite moarte intr-o masina in parcarea unui bloc din cartierul Vitan. Ambele ar fi luat heroina, un drog foarte periculos.

Anchetatorii au o misiune foarte dificila. Le va fi extrem de greu sa determine in cazul celor doua fete daca este vorba de o moarte accidentala din cauza unei supradoze sau o sinucidere. Varianta sinuciderii este luata in considerere, in conditiile in care mama uneia dintre ele si-a pus capat zilelor, acum doua saptamani.

Testele toxicologice ar putea fi cheia in acest dosar. Numarul tinerilor care mor din cauza drogurilor este in continua crestere. In fiecare an se inregistreaza zeci de cazuri in care abuzul de heroina sau etnobotanice duce la moarte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO