O poveste tulburătoare s-a petrecut în judeţul Cluj, unde trei fetiţe de 8, 10 si respectiv 12 ani au fost violate de acelaşi individ. Două dintre ele sunt surori, iar cea de-a treia este mătuşa lor.

Şocant este că fetele au fost molestate de iubitul mamei lor, care stă cu ele de un an.

Întreaga localitate Mănăstireni este îngrozită de cele întâmplate. Se pare că bărbatul în vârstă de 35 de ani, care s-a mutat în casa femeii în urmă cu un an, le-ar fi molestat pe cele două fiice ale partenerei sale, dar şi pe sora acesteia, tot copilă.

Faptele îngrozitoare au ieşit la iveală după ce surorile de 8 şi 10 ani i-au povestit tatălui lor prin ce trec. Bărbatul a mers de urgenţă la poliţie.

Surspectul principal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este cercetat pentru abuz sexual"

Imediat după ce fetiţele au fost examinate de medici şi s-a constatat că acestea ar fi fost abuzate sexual, Direcţia pentru Protecţia Copilului a deschis o anchetă.

Cele trei copile au fost imediat integrate într-un program de consiliere psihologică. În acest moment ele se afla în continuare în grija mamei, însă sunt supravegheate de asistenţii sociali.

Oamenii legii încearcă să afle dacă mama ştia ce se întâmplă. Dacă se va dovedi că ştia, nu va mai avea dreptul să îşi crească copii şi cel mai probabil va fi pedepsită de lege.