Caz șocant în Satu Mare. Un bărbat a răpit un copil și a amenințat că se aruncă în Someș

Ultima actualizare: 21-10-2019 14:13

Caz şocant duminică-noapte în Satu Mare, unde un bărbat de 41 de ani i-a smuls din braţele unei tinere, copilaşul de 4 luni şi a ameninţat că se aruncă în râul Someș cu bebeluşul.

Bărbatul este, spun surse din anchetă, chiar fostul partener de viaţă al mamei tinerei. Există suspiciunea că el ar fi, de fapt, tatăl biologic al nou-nascutului, după o relaţie tăinuită cu fata. Cert e că, îngrozită de cele întâmplate, mama copilului a sunat la 112 să anunţe că i-a fost răpit copilul.

Tânăra mămică în vârstă de 20 de ani se afla într-o maşină în parcarea unui magazin cu pruncul de patru luni. La un moment dat a apărut individul de 41 de ani şi au început să se certe. Bărbatul este fostul iubit al mamei tinerei, spun apropiații familiei.

La scurt timp, cei doi au început să strige unul la celălalt, şi într-un moment de furie, individul i-a smuls copilul din braţe şi s-a îndepărtat glonţ spre un pod. Spunea că vrea să se arunce în apă, de la câţiva metri cu bebeluşul în braţe.

În disperare femeia a sunat la poliţie după ajutor şi din fericire copilul nu a păţit nimic. A fost lăsat de individ pe pământ, iar bărbatul a luat-o la fugă. În cele din urmă a fost prins acasă la el şi este acuzat de lipsire de libertate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO