Un vasluian ar fi imbatat un copil de 11 ani pentru a se amuza. "L-a inchis in ograda si i-a zis ca daca nu bea vin, il bate"

Dată publicare: 19-05-2016 22:19
Dată actualizare: 22-05-2016 07:09


Caz strigator la cer petrecut in Vaslui. Un copil de 11 ani a ajuns la spital in stare grava, intoxicat cu alcool. Mama baiatului a chemat ambulanta cand a vazut ca acesta se simte rau.

Copilul le-a povestit medicilor ca un vecin l-a fortat sa bea mai multe pahare de vin ca sa se amuze. Protectia Copilului face acum cercetari, iar femeia are de gand sa-si reclame vecinul la politie.

Cand si-a vazut baiatul de 11 ani lesinat, mama a sunat ingrozita la ambulanta. Starea in care se afla copilul a socat si echipajul de salvare.

Dr. Dan Ungureanu, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judeteana Vaslui: "Cu o puternica halena etilenica, cu ameteli, cu greturi si cu varsaturi. A mers la un vecin unde a consumat un pahar de vin amestecat, din declaratiile mamei, cu scrum de tigara."

Copilul le-a povestit medicilor ca un vecin ar fi vrut sa se amuze pe seama lui si l-a fortat sa bea cinci pahare de vin. Mama, care are in plasament si doi nepoti, spune ca vecinul a avertizat-o in trecut ca i-a pus gand rau.

Elena Zeru, mama copilului: "L-a inchis in ograda si l-a pus ca daca nu bea vin, il bate. A spus demult ca ma desparte de copii, are ciuda pe mine ca ma duc la serviciu si iau bani si pe copii."

Vecinul acuzat sustine in schimb ca baiatul a baut peste masura, fara ca el sa stie.

Gica Gafton, barbatul acuzat: "Ma mai ajuta la treaba, ii dau cate un bacsis."
Reporter: "Ieri l-ati obligat sa bea?"
Gica Gafton: "Nu, din contra, i-am zis: pune un pahar, nu mai bea ca esti mic si m-am dus in gradina. Ce a facut nu stiu."

Protectia Copilului desfasoara acum o ancheta, iar mama copilului are de gand sa-l reclame la politie pe vecinul care i-a adus fiul in stare grava.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO