Casa unei familii din Murfatlar a luat foc chiar in timpul unei pomeni. Din ce cauza au izbucnit flacarile

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00

Un incendiu puternic a cuprins luni dupa amiaza o casa din localitatea constanteana Murfatlar, chiar in timpul unei pomeni.

In locuinta, la masa, se aflau peste zece persoane, iar in curte, in bucataria de vara, mai multe femei pregateau mancarea. Se pare ca flacarile au pornit de la aragaz si au cuprins in cateva minute incaperea.

Oamenii erau la masa cand au vazut pe geam fumul gros si flacarile inalte. Si-au dat seama ca vin dinspre bucataria de vara, unde mai multe femei preparau mancarea pentru pomana.

Martor: "Am vazut mult fum, flacara, am intrat sa vad ce este, arde la bucatarie, am sunat la 112. A ars bucataria, garajul si s-a dus pe casa. M-am urcat pe casa sa ajut sa scoata table."

Martor: "S-au auzit niste tipete in spate, undeva in partea asta, un foc mare, au bubuit doua butelii. Am luat furtunul si restul cu galeti cu ce au putut a inceput sa bubuie cele doua butelii."

Interventia pompierilor a fost dificila mai ales ca batea vantul.Doi militari de la ISU Dobrogea au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Anca Chirita, ISU Dobrogea: "Cei doi pompieri au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza caldurii degajate temperaturii foarte mari de afara. A existat pericol de explozie la anexe, deoarece erau 4 butelii. Au fost evacuate de catre pompieri."

Pentru a preveni o reizbucnire a incendiului, in zona a ramas o autospeciala de la ISU Dobrogea.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO