Incident socant la Galati, unde un copil a cazut de la etajul IV si a supravietuit. Ce risca acum parintii

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00

Incident socant la Galati: un copil de 5 ani a cazut de la etajul patru al blocului in care locuieste si a scapat cu viata. Era in casa impreuna cu fratele lui mai mare, in varsta de 10 ani, si a vrut sa deschida fereastra, dar s-a aplecat prea mult.

Cei doi copii au ramas singuri in casa, dupa ce tatal a plecat sa o duca pe mama la serviciu. La un moment dat, baietelul in varsta de 5 ani a deschis geamul dormitorului. S-a catarat pe pervazul ferestrei, dar s-a aplecat prea mult si a cazut in gol.

Copilul a avut insa noroc: a cazut peste crengile unui copac care au mai atenuat socul. Ajuns in stare grava la Spitalul din Galati, medicii l-au operat. Are fracturi multiple, spun doctorii, dar viata nu ii este pusa in pericol.

Pentru ca parintii nu erau acasa in momentul in care s-a produs accidentul, ei sunt anchetati de politisti. De asemenea, si Directia pentru Protectia Copilului a declansat o ancheta, iar in cazul in care se dovedeste ca parintii ar putea fi acuzati de neglijenta se vor lua masuri de protectie a celor doi frati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO