Bulgarul care a încercat să intre peste piloți în timpul unei curse aeriene, arestat preventiv

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Cetăţeanul bulgar care a încercat să intre cu forţa în cabina piloţilor unei curse aeriene din Marea Britanie spre România a fost arestat preventiv.

Judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă, iar anchetatorii susţin că situaţia lui pare una gravă.

Bulgarul în vârstă de 27 de ani este, în continuare, în custodia autorităților române, mai ales că joi un judecător de la Buftea a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce au fost convinși de procurori că este un tip extrem de periculos și că, prin ceea s-a întâmplat în timpul cursei aeriene a pus în pericol integritatea membrilor echipajului de zbord, dar și a pasagerilor.

Bărbatul a devenit extrem de violent și a încercat să intre în cabina piloților cu forța, iar la solicitarea membrilor echipajului, au reușit să îl lege. Alertată, Poliția de Frontieră l-a reținut.

După ore întregi de audieri, anchetatorii nu știu cu exactitate ce a fost în capul bulgarului, pentru că pare extrem de incoerent; îl consideră extrem de periculos, spun anchetatorii că e tipul de persoană care trece de la calm la violent destul de repede, motiv pentru care va fi dus la expertiză psihiatrică.

Rămâne de văzut care va fi decizia specialiștilor. E acuzat de încălcarea Codului Aerian pentru săvârșirea unei infracțiuni, pentru care ar putea risca până la 7 ani de închisoare și interzicerea unor drepturi civile, precum cea de a mai urca vreodată la bordul unei aeronave.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO