Florin Buliga consumase cannabis. Soția și cei doi copii, înmormântați în Neamț

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Florin Buliga, bărbatul din Braşov care şi-a ucis soţia şi copiii, consumase cannabis, susţine avocatul său, însă nu se ştie când a făcut-o: înainte sau după ce a comis orbilă fapta.

În maşina lui au fost găsite 10 grame de cannabis şi un dispozitiv de mărunţit frunzele, dar el a negat că ar fi fumat marijuana în ziua crimei.

Pe de altă parte la Totoiesti, în judeţul Neamţ, locul unde a copilărit femeia ucisă, vineri au fost înmormântaţi ea şi cei doi copii.

Analizele toxicologice complete vor oferi mai multe informaţii, inclusiv momentul în care Florin Buliga ar fi consumat droguri. Substanţa rămâne în sânge câteva zile, până la 2 săptămâni.

Cannabisul poate avea ca efecte o diminuare a inhibiţiilor, stări de anxietate, comportament nerealist, spun specialiştii. Anchetatorii, dar şi rudele victimelor, încearcă să înţeleagă dacă Florin Buliga era lucid, atunci când i-a înjunghiat pe toţi membrii familiei sale.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de 4 preoţi; unu dintre ei este chiar verişor cu femeia ucisă. Pe chipurile tuturor se citea tristeţea şi durerea. Rudele şi-au găsit cu greu cuvintele…

Ovidiu Olaru, unchi: ”Au crescut în jurul nostru. Fără cuvinte. Dintr-o dată i-a luat şi au pierdut tot. Cuvintele sunt de prisos."

Toţi cei prezenţi sunt profund marcaţi de tragedie şi au încercat să le îmbărbăteze pe rudele îndoliate. Sătenii au ţinut şi ei să fie alături de familia îndoliată.

La ieşirea din biserică, tatăl femeii şi-a adunat puterile şi le-a mulţumit celor care le-au fost alături în aceste clipe grele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO