Becali, dupa sentinta in dosarul Valiza: In tara mea, Satan nu are putere mai multa decat Hristos

17-04-2012 18:28

Gigi Becali

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, dupa ce a fost achitat in dosarul Valiza, ca sentinta data demonstreaza faptul ca premierea nu este coruptie si ca in Romania "Satana nu are mai multa putere decat Dumnezeu".

Gigi Becali a fost achitat in dosarul "Valiza". Va primi inapoi 1,7 milioane de euro

"In tara mea este Dumnezeu. In tara mea, Satan nu are putere mai multa decat Hristos. Temerea mea era de o condamnare cu suspendare, dar nu era o problema. Temerea mea era ca in tara mea, premierea este mita. Daca premierea este mita intr-o tara, inseamna ca Satan este acolo si inseamna ca eu nu mai pot sta unde e Satan. Asta e multumirea mea si ii multumesc lui Hristos ca in tara mea domina Dumnezeu si nu Satana, ca am fost achitat si in tara mea, premierea nu este coruptie. Judecatorii in tara mea nu sunt ai lui Satan, sunt ai lui Dumnezeu. Vad ca unul a facut opinie separata, o sa vad cine e asta. Numai Satan ii spune la premiere coruptie. Nu exista Dumnezeu... sa premiezi pe cineva sa joace corect si sa-si apere sansele sa castige un meci si sa fie coruptie. Nu-mi era teama de condamnare, imi era teama de mentalitatea tarii mele", a spus Becali, la resedinta sa din Aleea Alexandru, dupa ce a fost anunta sentinta in dosarul Valiza.

El a precizat ca nu crede ca va primi deocamdata banii sechestrati in acest caz, 1,7 milioane de euro, deoarece, probabil, procurorii vor face recurs.

"Asta nu inseamna ca acum ai voie sa premiezi, pentru ca din punct de vedere sportiv nu ai voie. Avem un regulament si exista pedepse sportive, dar nu e penal. Banii nu-i primesc acum, pentru ca probabil vor face recurs, dar daca nu fac recurs, eu imi iau banii, 1.700.000 si atat. Daca ei fac recurs, sa-si asume raspunderea procurorii, pentru ca voi cere dobanda legala, de 500.000 de euro din bani publici. Eu le spun, «nu mai faceti recurs». Am facut aceasta promisiune in fata tarii, ca nu voi cere dobanda legala daca nu fac recurs. Justitia si legea sunt sfinte. E mai mult decat matematica, pentru ca joci cu libertatea oamenilor, dar nu e mult si scapam de Morar asta (n.r. - Daniel Morar, seful DNA), nu mai ia el un mandat. Am si eu semnale de la Bruxelles, de peste tot", a adaugat Becali.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

20:05
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Infecția cu SARS-COV 2 și medicația anti-coagulantă

02:55
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26