O familie din Vaslui isi bate joc de darul vietii. Le-a murit al treilea copil. Ei erau la carciuma

17-04-2012 18:27

Doi parinti alcoolici si-au batut joc de pruncii lor. In timp ce ei erau la carciuma, mezina familiei, in varsta de doua luni, a murit de fata cu fratiorii ei.

Solidari cu ea, acestia au pazit-o pana si-a dat ultima suflare, imagine care ii va urmari cu siguranta tot restul vietii lor. Este al treilea copil care moare in aceasta casa fara ca nimeni sa se sesizeze.

Cand au intrat in casa medicii de la ambulanta au amutit.

Trei copilasi stateau pe pat alaturi de surioara lor cea mica plecata la ingeri. Murise de cateva ore, in timp ce parintii erau la carciuma.

Acolo i-au gasit si politistii, carora le-au spus cu nonsalanta ca au vazut ca bebelusul se simte rau si au plecat dupa medic insa au facut un popas. Niciunul nu se simte vinovat.

Acesti monstri care nu merita sa fie numiti parinti au opt copii, niciunul mai mare de 14 ani. Mezina Marcela a murit. Insa nu este primul prunc care piere inexplicabil in aceasta familie. Alti doi bebelusi s-au dus si totusi nimeni nu i-a acuzat pe adulti de neglijenta.

Desi toata lumea stie ca fratii traiesc in conditii infecte, cei de la Protectia Copilului s-au facut ca nu vad ce se intampla.

Acum in al XII-lea ceas cu totii ameninta ca vor face anchete si vor lua masuri. In fata acestei tragedii asistentul social de la primarie spune ca a vrut sa tina familia unita.

Explicatia primarului este naucitoare. El sustine ca nu a avut curajul sa intervina de teama ca parintii isi vor lua viata.

Inca ramane de vazut daca cei sapte copii care au spravietuit vor fi dusi intr-un centru sau nu.

Sursa: Pro TV

Tags: copii, decese, anchete,


VIDEO PROTVPLUS.RO