Bărbat gol care a mers pe jos 30 de kilometri învelit doar cu un sac, găsit de jandarmii din Neamț

Ultima actualizare: 02-11-2020 20:51
Bărbat gol care a mers pe jos 30 de kilometri învelit doar cu un sac, găsit de jandarmii din Neamț
Jandarmeria Neamț

Un bărbat care a mers pe jos circa 30 de kilometri, gol, învelit doar cu un sac, a fost găsit, luni, de jandarmii montani în apropierea staţiunii Durău.

 

Potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei Neamţ, bărbatul în vârstă de 32 ani se afla într-o stare confuză şi nu era cooperant.

"Fără a prezenta alte răni cu excepţia celor provocate de mersul pe jos desculţ, puţin cooperant în sensul în care nu a dorit să ofere informaţii despre ceea ce l-a determinat să îşi abandoneze maşina în Izvorul Muntelui şi să parcurgă desculţ pe jos o distanţă de aproximativ 30 de kilometri la temperaturi sub zero grade, bărbatul a fost găsit într-o stare medie de hipotermie. Până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă, plutonier adjutant Diaconu Daniel şi sergent major Cojocaru George din cadrul Postului de Jandarmi Montani Durău au reuşit să îl acopere cu o folie termoizolantă, i-au oferit un ceai cald şi l-au convins să rămână în maşină la căldură", a declarat Gabriela Magdalena Muraru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamţ.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă şi a fost transportat la spital pentru o evaluare medicală de specialitate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO