Balcon prăbușit dintr-un bloc din Vaslui. A căzut de la etajul trei peste etajul doi

Ultima actualizare: 17-11-2020 09:43

Un balcon s-a prăbușit de la etajul III al uni bloc din Vaslui, iar pompierii au lucrat toată dimineața de luni pentru degajarea resturilor de materiale de construcție.

Balconul s-a prăbușit de la etajul trei la etajul doi, în condiții care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor făcute la fața locului. Din fericire, nu au existat victime, relatează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, intervenţia a fost dificilă, având în vedere instabilitatea elementelor de construcţie. Blocul unde a avut loc prăbușirea este printre cele mai vechi din Vaslui.

„Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială şi un echipaj specializat pentru degajarea unui balcon prăbuşit de la etajul III la etajul II într-un bloc de locuinţe de pe strada Călugăreni, municipiul Vaslui. La intervenţie au participat şi angajaţi ai autorităţii locale. Intervenţia a fost una dificilă din cauza instabilităţii unor elemente de construcţie. Pentru degajarea balconului prăbuşit, pompierii au lucrat circa două ore şi jumătate. Nu au fost înregistrate victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

O echipă formată din specialişti ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi reprezentanţi ai Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Vaslui va stabili cauzele producerii evenimentului.

Blocul la care s-a prăbuşit balconul este printre cele mai vechi din municipiul Vaslui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO