Incident grav la o școală din Constanța. Un copil de clasa a 6-a ar fi încercat să se sinucidă

Ultima actualizare: 21-01-2020 16:13

Incident grav marți dimineață la una dintre cele mai bune școli din Constanța. Un elev de 12 ani s-a aruncat pur și simplu de la fereastră, de la etajul al doilea al clădirii.

Un paznic al școlii a văzut totul pe camerele de supraveghere și a cerut ajutor. Elevul se află acum la spital în stare gravă.

Elevul de 12 ani a ajuns la școală în jurul orei 07.30, deși cursurile încep la ora 08.00.

A fost lăsat să intre în instituție, iar zece minute mai târziu a comis gestul extrem. Un paznic a suprins scena pe camerele de supraveghere din școală, dar nu a mai reușit să intervină. 

Bărbatul susține că l-a observat pe copil cum se îndreaptă spre geam dar, din păcate, nu a avut timp să ajungă la locul respectiv.

Omul a sunat imediat la 112. Ajunși la fața locului, medicii i-au acordat copilului de clasa a 6-a primul ajutor și apoi l-au transportat la spital.

Profesorii susțin că băiatul nu avea probleme la școală, iar luni s-a purtat normal în timpul orelor. Elevul este în stare gravă la Spitalul de Urgență Constanța, iar cazul a fost preluat de polițiști, care vor să afle acum ce l-a împins pe băiat la un astfel de gest.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, copilul, în vârstă de 12 ani, a suferit multiple traumatisme, ancheta poliţiştilor privind cauza şi împrejurările celor petrecute fiind în derulare.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat, de 12 ani, elev al Liceului 'George Călinescu' din municipiul Constanţa, ar fi căzut de la etajul 2 al unităţii de învăţământ. Copilul a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate", a transmis IPJ.

Conform Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, în timpul producerii evenimentului elevul nu era în timpul orelor de curs, acesta aruncându-se în gol de la o fereastră de pe holul instituţiei de învăţământ. În acest caz a fost declanşată şi o anchetă internă.

Citeste și...
Parteneri