Sediul ADP Sector 4 a fost închis încă de la prima oră a dimineții de marți, după ce s-a aflat că un angajat din cadrul instituției, un bărbat de 60 de ani, a fost diagnosticat luni seară cu coronavirus.

Este vorba despre bărbatul de 60 de ani internat inițial la Spitalul de Urgență "Dimitrie Gerota" și care a fost transferat ulterior la Institutul "Matei Balș".

Birourile sediului ADP Sector 4 sunt dezinfectate, pentru că trebuie luate măsuri de urgență, având n vedere că, potrivit unor surse, bărbatul a intrat în contact cu nu mai puțin de 120 de persoane care lucrează la ADP Sector 4. S-a întâmplat asta înainte să intre în spital. Cu ocazia zilei de 1 martie, bărbatul ar fi împărțit mărțișoare colegelor sale.

Măsuri speciale de precauție au fost luate și la Primăria Sectorului 4, pentru că atât birourile ADP Sector 4, cât și cele ale primăriei se află în aceeași clădire. Este un centru comercial în care își au sediul cele două instituții.

Au fost dezinfectate birourile ambelor instituții, iar ancheta epidemiologică este în curs pentru a se stabili cu câte persoane a intrat în contact direct bărbatul.