Ungureanu: Angajații unui spital în carantină ies în curte să care pizza pentru o petrecere

Ultima actualizare: 10-03-2020 14:32
Pizza
Emanuel Ungureanu

Deputatul USR Emanuel Ungureanu afirmă că angajatele spitalului din Deva ies în curte, în echipamentul de clinică, pentru a transporta cu un cărucior rulant pizza, deși instituția se află în carantină.

Acestea ar fi încălcat regulile de carantină "pentru o petrecere dedicată unui medic în interiorul spitalului". Totodată, el spune că desertul a fost dus în spital pe la Unitatea de Primiri Urgenţe.

"Incredibil! La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a fost declarată carantină. Niciun aparţinător nu are voie să intre la rudele lor bolnave. Corect. Ce ne facem însă cu personalul care circulă în echipamentul de clinică prin curte şi transportă cu un carucior rulant pizza pentru o petrecere dedicată unui medic în interiorul Spitalului", afirmă Emanuel Ungureanu, marţi, într-o postare pe Facebook.

El spune că fotografia a fost făcută luni şi se întreabă "câte reguli de igienă şi bun simţ se încalcă în această imagine?".

"Vă întrebaţi poate pe unde a intrat desertul în spital pentru petrecere? Cum pe unde? Pe la Unitatea de Primiri Urgenţe... Avem epidemie, ne organizăm puţin? Ne schimbăm obiceiurile care ne pot face viaţa grea? Ce face DSP Hunedoara?", adaugă Ungureanu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO