Angajații Facebook, avertizați să nu se afișeze în public cu logo-ul companiei. Care e explicația

Ultima actualizare: 12-01-2021 17:13
Angajații Facebook, avertizați să nu se afișeze în public cu logo-ul companiei. Care e explicația
Shutterstock

Angajații Facebook au fost avertizați să nu poate obiecte de îmbrăcăminte cu însemnele companiei, sau orice altfel de lucruri din care să reiasă că ar avea vreo legătură cu firma.

 

Echipa de securitate a informat angajații cu privire la acest aspecte, după recentele mișcări sociale din SUA.

Mai exact, recomandările companiei pentru angajați vin după suspendarea contului președintelui american Donald Trump, echipa de securitate internă a Facebook avertizându-i pe angajați să nu afișeze niciun obiect cu marca Facebook în public, relatează publicația Gizmodo.

„În lumina evenimentelor recente și ca măsură de precauție, echipa de securitate încurajează pe toată lumea să evite purtarea articolelor cu marca Facebook la acest moment”, se arată în nota internă, fără să facă referire la numele lui Trump. Avertismentul a fost postat pe un forum intern pentru angajații companiei.

În timp ce nota nu pare să spună în mod explicit că angajații Facebook sunt expuși riscului de agresiune fizică de către susținătorii lui Trump, poate fi ușor interpretabilă. Adepții președintelui au provocat asediul de la Capitoliu săptămâna trecută, soldat cu cinci morți, iar forțele de ordine avertizează cu privire la riscul unor violențe sporite în perioada următoare, arată sursa citată.

Potrivit ABC News, sunt planificate mitinguri pro-Trump în toate cele 50 de capitale ale statelor, iar FBI a emis avertismente cu privire la posibilitatea unor violențe. HuffPost a arătat că numai în jurul capitalei Washington au fost programate trei asemenea protesteși un plan de încercuire al Casei Albe pentru a-l „proteja” pe Trump.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO