Invitat în platoul Știrilor Pro Tv, gazetarul Cristian Tudor Popescu radiografiază evenimentul zilei, și anume, trecerea moțiunii de cenzură și demiterea Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

 

 

 

Întrebat dacă oamenii au uitat de Victor Ponta și dacă îl consideră asemenea unui nou politician, CTP a declarat că nu, "nu l-au luat de nou, dar oamenii uită", amintind de anecdota carasului.

Andreea Esca: “De Ponta au uitat oamenii? Credeţi că acum l-au luat de la 0, ca şi când ar fi apărut un politician nou?”

CTP: “Nu, nu l-au luat de nou, dar oamenii uită. Am învăţat asta de-a lungul anilor, oamenii uită uşor. Mai ţii minte povestea cu carasul, cu carasul care merge prin acvariu, se duce se loveşte cu botul de peretele de sticlă, îl doare. În trei secunde se duce în partea asta, dar în trei secunde uita durerea şi are impresia că trăieşte în ocean până la lovirea de următorul perete”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentrau a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV penatru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!