Ancheta in Prahova unde politistii incearca sa lamureasca moartea suspecta a unor barbati intoxicati cu alcool metilic. In ultima saptamana s-au inregistrat 4 astfel de decese.

Doi dintre barbati erau colegi de serviciu, paznici la vagoanele-cisterna aflate in apropierea unei rafinarii din Ploiesti. Se pare ca au sustras substanta toxica dintr-un vagon. Unul a murit pe loc, celalalt cateva ore mai tarziu, acasa.

La Palanca vestea mortii celor doi barbati s-a raspandit repede. Cei doi, unul de 61 de ani, celalat de 49 de ani lucrau impreuna. Necropsiile efectuate de medicii legisti au scos la iveala faptul ca bausera o cantitate mare de alcool metilic.

Rudele si prietenii celor doi sustin ca au procurat substanta toxica chiar de la locul de munca. Stefan Stoica a fost gasit fara suflare chiar in baraca in care lucra.

Medicii spun ca alcoolul metilic este foarte periculos, spre deosebire de cel etilic, cu care este uneori confundat.

Ancheta este abia la inceput, iar in urma verificarilor se va stabili daca numarul celor ucisi de alcoolul metilic este mai mare. Se pare ca a fost vanduta substanta toxica si altor oameni din zona.