Ancheta in cazul bebelusului nascut fara picioare si un brat. Parintii au depus doua plangeri


Ultimul update: Joi 22 August 2013 00:07
Data publicarii: Luni 19 August 2013 19:25
Categorie: Stiri actuale

"Din Rai am cazut in Iad, vrem ca vinovatii sa plateasca" - spun parintii bebelusului nascut fara picioare si fara antebratul drept, desi la ecografii medicii le-au spus ca au un copil sanatos.

Indurerati, cei doi soti au depus plangeri la Spitalul de Urgenta din Petrosani, la Parchet, la Ministerul Sanatatii si la Colegiul Medicilor.

Tatal copilului a mers luni la spitalul in care s-a nascut bebelusul, la Parchet, dar si la Posta - acolo unde a trimis doua plangeri, catre Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor.

Reprezentantii Colegiului Medicilor Hunedoara spun ca au deschis deja o ancheta, inainte sa primeasca plangerea. Vor fi verificati medicii care au urmarit sarcina.

In urma cu o saptamana, bebelusul a venit pe lume la spitalul din Petrosani fara picioare si antebratul drept, desi la cele 4 ecografii medicii au sustinut ca fatul este dezvoltat normal.

In paralel, la spital are loc o ancheta interna. Si, in acelasi timp, conducerea clinicii private - acolo unde au fost facute 3 dintre ecografii - va cere o explicatie doctoritei responsabile, imediat ce aceasta se va intoarce din concediu.

 


 

Doua anchete in cazul copilului nascut infirm in Petrosani. Explicatia halucinanta a medicului
Nicolaescu: Proiectul privind malpraxisul, finalizat. Pacientul va avea garantia ca va fi despagubit
VIDEO PROTVPLUS.RO