Ce au gasit politistii in celula lui Sandu Geamanu, alias "HBO Chitila" pe Facebook

Ultima actualizare: 22-08-2013 00:07

Conducerea Penitenciarului Rahova a sesizat Parchetul Judecatoriei Sectorului 5, in urma anchetei interne privind folosirea de catre Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu, din inchisoare, a unui cont de Facebook.

Potrivit surselor citate, dupa ce mai multe fotografii in care interlopul Sandu Geamanu isi etaleaza muschii in celula sa de la Penitenciarul Rahova au fost postate pe un cont de Facebook, reprezentatii inchisorii au organizat doua perchezitii, in celula acestuia si intr-o alta camera de detentie.

In urma celor doua perchezitii au fost descoperite trei telefoane mobile si o cartela SIM, motiv pentru care, pe numele lui Ilie Alexandru a fost intocmit un raport de incident si a fost declansata procedura disciplinara.

Dincolo de ancheta Politiei, in imaginile publicate pe Facebook se observa cum unul dintre detinuti isi intretine conditia fizica cu ce are la indemana. Mai precis, un batran suit pe o placa cu care impinge la piept.

Reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor au precizat, pentru MEDIAFAX, ca a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5, cu privire la comiterea infractiunii de "introducere si folosire de obiecte interzise" in inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO