Alertă la Timișoara! Motivul pentru care oamenii sunt sfătuiți să nu iasă din case


Ultimul update: Miercuri 01 Mai 2019 11:01
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2019 15:48
Categorie: Stiri actuale

Un incendiu puternic a izbucnit, marți, la topitoria fabricii de volane din Timişoara, 432 de persoane reuşind să se autoevacueze. ISU Timiş a transmis, prin sistemul RO-Alert, un mesaj de avertizare a populaţiei din zonă.

 

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă au anunțat că pompierii au acţionat la faţa locului cu şase maşini de stingere, două autoscări şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul a fost localizat, fiind eliminat pericolul extinderii la vecinătăţii.

ISU Timiş a transmis, prin sistemul RO-Alert, un mesaj de avertizare a populaţiei, prin care oamenii sunt sfătuiți să închidă ferestrele din cauza degajărilor mari de fum toxic sau să rămână în locuinţe.

"La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj CBRN, care face cercetări să vadă dacă sunt prezente în fumul dens elemente toxice, biologice, chimice sau radiologice. Aceasta, mai mult preventiv, întrucât cea mai mare cantitate de fum s-a degajat în spaţii închise", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, informează Agerpres.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO