Alertă în Egipt. Un polițist a împușcat mortal doi turiști israelieni aflați în Alexandria | VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

Un polițist egiptean a împușcat mortal, duminică, doi cetățeni israelieni care se aflau într-un obiectiv turistic din Alexandria. De asemenea, omul legii l-a ucis și pe ghidul acestora. 

O altă persoană a fost rănită, informează Sky News, care citează canalul de televiziune Extra News, post care are legături strânse cu agențiile de securitate din Egipt.

Incidentul a avut loc la situl Pilonul lui Pompei din Alexandria.

Atacatorul a fost arestat.

În urma acestui eveniment, situl turistic, care datează de la sfârșitul Imperiului Roman, a fost izolat de către autoritățile egiptene.

Citește și
hamas
Gruparea teroristă Hamas anunță că mai are luptători în sudul Israelului. În ce orașe se află
Moartea suspectă a unui turist portughez în Bucegi: anchetă redeschisă după 18 luni. Alpinistul a decedat într-o excursie organizată pe vreme foarte proastă
Articolul face parte din:

Luptele dintre armata israeliană și militanții Hamas continuă. Sunt sute de morți și mii de răniți

atac israel
"Au masacrat civili". Bilanţul victimelor atacului Hamas asupra Israelului a ajuns la peste 250 de morţi şi 1.500 de răniţi

Bilanţul victimelor atacului masiv al grupării teroriste Hamas asupra Israelului se ridică la peste 250 de morţi, anunţă presa israeliană, citând oficiali medicali.

Hussam Badran
Avertismentul Hamas pentru Israel: "Atacul nostru abia a început". Ce le cer teroriștii israelienilor

Hussam Badran, membru al biroului politic al Hamas, afirmă că atacul grupării teroriste asupra Israelului se află abia la început, scrie publicația Times of Israel, citată de News.ro.

atac hamas
Ce spun SUA despre posibila implicare a Iranului în atacul lansat de Hamas împotriva Israelului. "Nu există nicio îndoială"

Statele Unite şi Israelul au avut, sâmbătă, o "discuţie aprofundată" despre nevoile de ajutor militar ale statului evreu în faţa ofensivei Hamas, a afirmat un înalt responsabil al Casei Albe, informează AFP, citată de Agerpres.

atac israel
Consiliul Naţional de Securitate: Israelienii din străinătate să fie în alertă în eventualitatea unor atacuri

Consiliul Naţional de Securitate al Israelului i-a avertizat pe israelienii care locuiesc în străinătate să fie în alertă, fiind posibile atacuri legate de războiul actual cu Hamas, relatează Times of Israel şi The Guardian, potrivit News.ro.

israel atac
Germania şi Franţa sporesc securitatea în jurul siturilor evreieşti, după atacurile sângeroase din Israel

Germania şi Franţa iau măsuri pentru a întări securitatea în jurul sinagogilor, şcolilor şi monumentelor evreieşti, după atacul surpriză al grupării teroriste palestiniene Hamas împotriva Israelului, potrivit AFP, scrie News.ro.

militanți hamas
Un israelian a avut parte de șocul vieții. Bărbatul și-a văzut soția și fiicele răpite de Hamas într-un videoclip viral

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare îi ajută pe mulți israelieni să afle informații despre rudele lor răpite de militanții Hamas.

israel cladiri luminate
Mai multe clădiri din lume, luminate în culorile drapelului israelian. Autorităţile au mulţumit pentru solidaritate | FOTO

Mai multe clădiri din întreaga lume au fost luminate, sâmbătă seară, în culorile drapelului israelian, în semn de solidaritate cu Israelul.

hamas
Gruparea teroristă Hamas anunță că mai are luptători în sudul Israelului. În ce orașe se află

Luptătorii Hamas sunt încă prezenţi în oraşele din sudul Israelului, potrivit unui comunicat al grupării, relatează CNN, potrivit News.ro.

atac hamas
Ministerul Turismului din Israel: Aproape 130.000 de turişti se află în țară. Niciunul nu a fost rănit

Ministerul Turismului din Israel afirmă că în această ţară se află în prezent aproape 130.000 de turişti străini şi că niciunul dintre aceştia nu a fost rănit în urma atacurilor.

femeie israel
Femeia al cărei cadavru a fost plimbat pe bancheta din spate a unei camionete Hamas, identificată | VIDEO ȘOCANT

O femeie care a fost ucisă în atacul de sâmbătă asupra Israelului, înainte ca trupul ei fără viață să fie plimbat pe o camionetă, a fost identificată de familie.

 

 

Noa Argamani
Momentul înfiorător în care o femeie israeliană este răpită. „Vă rog să nu mă omorâți” | VIDEO

Imagini cutremurătoare arată momentul în care o femeie și prietenul ei sunt răpiți de teroriștii Hamas, în timp ce se aflau la un festival.

israel
Analist: Reforma judiciară a lui Netanyahu a divizat societatea israeliană şi ne-a făcut să părem slabi. Inamicul a profitat

Dr. Meir Javedanfar, analist iraniano-israelian specializat în Orientul Mijlociu, consideră că a fost eşecul serviciilor secrete că nu au anticipat atacul Hamas asupra Israelului.

 

israel război
Al Jazeera prezintă drumul "de la aroganță la umilință" al Israelului. Cum s-ar putea ajunge la un război total

La scurt timp după ce Benjamin Netanyahu a anunțat că relațiile dintre țara sa și Arabia Saudită s-ar putea normaliza, fapt ce ar fi dus la o schimbare completă a situaţiei geopolitice din Orientul Mijlociu, palestinienii i-au aplicat o lovitură dură.

Benjamin Netanyahu
Benjamin Netanyahu amenință după atacurile surpriză din Israel: „Vom transforma Hamas într-o grămadă de moloz”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a avertizat, sâmbătă seară, pe palestinienii care locuiesc în apropierea siturilor Hamas din Gaza să plece, în timp ce a promis că va transforma ascunzătorile lor în „moloz” în urma atacului surpriză.

 

papa francisc
Papa Francisc: Războiul este doar o înfrângere. Să ne rugăm pentru pace în Israel şi Palestina

Papa Francisc a afirmat, duminică, referitor la conflictele din Israel, că terorismul şi războiul nu vor rezolva nicio problemă, ci doar vor aduce mai multă suferinţă.

 

benjamin netanyahu, joe biden
Ce i-a spus premierul Israelului lui Joe Biden imediat după atacul sângeros al Hamas. Planul pus la cale

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a spus liderului SUA ce plan a pus în vigoare Israelul împotriva grupării Hamas.

cabinet securitate israel, netanyahu
Cabinetul de securitate al Israelului declară stare de război. „Pași militari de anvergură”, permiși împotriva Hamas

Cabinetul de securitate al Israelului declară stare de război în urma atacurilor organizaţiei extremiste palestiniene Hamas, permiţând "paşi militari de anvergură", a anunţat duminică biroul premierului israelian Benjamin Netanyahu.

armata israel
Cum profită Rusia de pe urma războiului dintre Israel și Hamas și ce fenomen ar putea lovi Europa

Actuala violenţă dintre Hamas şi Israel "lucrează" în favoarea Rusiei, în timp ce distrage atenţia internaţională de la agresiunea Moscovei în Ucraina şi poate duce la noi presiuni migratorii asupra Europei, a considerat, duminică, președintele Poloniei.

militanți hamas
Lider Hamas, ucis în atacurile israeliene asupra Fâşiei Gaza

Un membru de rang înalt al organizaţiei Hamas a fost ucis în atacurile israeliene asupra Fâşiei Gaza.

 

israel atac
Bilanțul deceselor din Israel crește dramatic. Numărul răniților din spitale este uriaș

Cel puţin 600 de israelieni au fost ucişi, dintre care 44 de soldaţi, şi peste 2.000 au fost răniţi, potrivit presei israeliene.

Benjamin Netanyahu
Benjamin Netanyahu a vorbit cu Scholz, Zelenski, Meloni şi Sunak. Ce mesaj i-au transmis liderii premierului Israelului

Premierul Benjamin Netanyahu a avut, duminică, discuţii cu cancelarul german Olaf Scholz, cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, cu premierul italian Giorgia Meloni şi cu premierul britanic Rishi Sunak.  

mahmoud abbas, olaf scholz
Statul european care taie din ajutorul pentru palestinieni, după „atacurile barbare ale Hamas” în Israel

Cancelarul german Olaf Scholz consideră că Israelul are "dreptul să se apere" în faţa atacurilor "barbare" ale Hamas, reafirmând sprijinul "ferm şi neclintit" al Germaniei pentru statul evreu, relatează AFP.

atac hamas desert
Oroare în deșert. Un festival de muzică din Israel, transformat în masacru de teroriștii Hamas. „Îmi vreau copilul înapoi!”

Israelul ripostează după atacurile Hamas, în care au fost uciși peste 600 dintre cetățenii săi.

Cum le-a scăpat celor mai mari agenți secreți din lume atacul devastator din Israel | ANALIZĂ GRAFICĂ
Cum le-a scăpat celor mai puternici agenți secreți din lume atacul devastator din Israel | ANALIZĂ GRAFICĂ

Cum le-a scăpat celor mai mari agenți secreți din lume atacul devastator din Israel.  

israel rusia
„Ajutați-ne să ajungem acasă, la familiile noastre!”. Românii prinși în iadul din Israel, apel disperat către statul român

Românii prinși în atacurile din Israel își povestesc experiențele. Au plecat să viziteze locurile sfinte, ori să prindă ultimele zile de vară în stațiunile cu climă blândă de la Mediterană.

hamas
Cetățeni americani răpiți de luptătorii Hamas. Nu este clar câți au fost luați prizonieri

Printre persoanele răpite în Israel de luptătorii palestinieni Hamas din Fâşia Gaza se numără şi americani, susține a ambasadorul israelian în Statele Unite, Michael Herzog.

 

armata israel
Birourile Hamas din Gaza, transformate în ruine. Israelul pregătește și invazia terestră: „Îi vom învinge și ne vom răzbuna”

Între timp, în Israel, zeci de avioane au atacat zi și noapte fâșia Gaza. Premierul Netanyahu i-a avertizat pe localnici să plece din Gaza, după ce a amenințat că părți din teritoriu, considerate cuiburi Hamas, vor fi făcute ruine.

Reuven Azar
Ambasadorul Israelului în România: „Poate dura, dar vom îndepărta această ameninţare. Hamas a primit ajutor masiv din Iran”

Ambasadorul Israelului în România, Reuven Azar, afirmă că lupte grele se duc în continuare în trei dintre localităţile atacate de Hamas, iar în alte 22 de localităţi armata israeliană a preluat ciontrolul.

Recep Erdogan
Recep Erdogan, apel de ultimă oră cu privire la situația din Israel: Facem totul pentru a reduce tensiunile

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut, duminică, Israelului şi mişcării armate palestiniene Hamas să „sprijine pacea".

 

MAE, ministerul afacerilor externe
MAE: 115 cetăţeni români au fost repatriaţi din Israel

Un număr de 115 cetăţeni români au fost repatriaţi din Israel prin intermediul unui zbor operat de o companie privată, conform Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

 

lloyd austin
SUA anunță că întăresc dispozitivul militar din Orientul Mijlociu. Au început livrările de muniţie pentru Israel

Statele Unite au început să livreze muniţie suplimentară Israelului, a anunţat duminică şeful Pentagonului, Lloyd Austin.

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
Citește și...
Momentul înfiorător în care o femeie israeliană este răpită. „Vă rog să nu mă omorâți” | VIDEO
Momentul înfiorător în care o femeie israeliană este răpită. „Vă rog să nu mă omorâți” | VIDEO

Imagini cutremurătoare arată momentul în care o femeie și prietenul ei sunt răpiți de teroriștii Hamas, în timp ce se aflau la un festival.

Gruparea teroristă Hamas anunță că mai are luptători în sudul Israelului. În ce orașe se află
Gruparea teroristă Hamas anunță că mai are luptători în sudul Israelului. În ce orașe se află

Luptătorii Hamas sunt încă prezenţi în oraşele din sudul Israelului, potrivit unui comunicat al grupării, relatează CNN, potrivit News.ro.

Femeia al cărei cadavru a fost plimbat pe bancheta din spate a unei camionete Hamas, identificată | VIDEO ȘOCANT
Femeia al cărei cadavru a fost plimbat pe bancheta din spate a unei camionete Hamas, identificată | VIDEO ȘOCANT

O femeie care a fost ucisă în atacul de sâmbătă asupra Israelului, înainte ca trupul ei fără viață să fie plimbat pe o camionetă, a fost identificată de familie.

 

 

Hezbollah a lansat zeci de rachete spre Israel, într-un gest de solidaritate cu
Hezbollah a lansat zeci de rachete spre Israel, într-un gest de solidaritate cu "rezistența palestiniană"

Organizaţia militantă şiită Hezbollah a anunţat că a tras, duminică, rachete şi obuze din Liban spre nordul Israelului, la o zi după  ofensiva lansată de Hamas împotriva israelienilor, informează Agerpres, care citează DPA și France Press.

Un israelian a avut parte de șocul vieții. Bărbatul și-a văzut soția și fiicele răpite de Hamas într-un videoclip viral
Un israelian a avut parte de șocul vieții. Bărbatul și-a văzut soția și fiicele răpite de Hamas într-un videoclip viral

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare îi ajută pe mulți israelieni să afle informații despre rudele lor răpite de militanții Hamas.

Recomandări
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front

Rusia a revendicat duminică capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, în sectorul unde forţele ruse au avansat rapid în ultima perioadă, informează Reuters şi AFP.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu:
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu: "S-a terminat cu poveştile"

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ea a fost însoțită la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) de mai mulți lideri PSD, în frunte cu președintele partidului, Marcel Ciolacu.