Un tânăr a cerut 25 de cefe de porc la magazin, chiar înainte de Revelion. Ce a urmat

Ultima actualizare: 31-12-2019 20:55

Cei care au muncit până în ultima clipă ori se tem că în singura zi din an în care vor fi închise magazinele vor rămâne fără apă, pâine sau fructe s-au întors la cumpărături.

Aşa cum era de aşteptat la casele de marcat s-a stat destul de mult - însă clienţii au încercat să îşi păstreze energia, animaţi şi de faptul că în scurt timp vor mânca bunătăţi şi vor deschide sticlele de şampanie.

O listă le-ar fi fost de mare ajutor acestor tineri, dar cum a lipsit, odată ajunşi la raftul cu băuturi, au urmat discuţiile în contradictoriu.

La un alt raion, mâncarea a fost de bază: doi tineri au cumpărat 25 de porţii de ceafă de porc. Poate şi pentru că la masa de Revelion se vor aşeza 25 de persoane.

Toată ziua, coşurile pline au curs spre casele de marcat. Oamenii recunosc că aruncă mult din ce cumpără dar puţini au încercat să fie cumpătaţi.

Consumul populaţiei a crescut în 2019. În total, în acest an romanii au lăsat în magazine, pe facturi şi servicii 134 de miliarde de euro, potrivit estimărilor Comisiei de Prognoză. Pentru anul care vine sumă se va ridica la aproape 150 de miliarde de euro."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO