Adolescenta de 14 ani, rapita in Timisoara. Suspectul este un barbat de etnie roma care ar fi vrut sa se insoare cu ea

Ultima actualizare: 17-07-2014 00:25

S-au derulat scene de groaza in apropierea unui centru comercial din Timisoara unde o adolescenta de 14 ani a fost rapita chiar de langa bona care avea grija de ceilalti doi fratiori mai mici.

Mama copiilor povesteste ingrozita ca fata ei a fost luata de maini si de picioare de doua persoane care au azvarlit-o apoi intr-o duba. Principalii suspecti sunt rudele unui tanar in varsta de 22 de ani care tinea mortis sa se insoare cu fata.

Totul s-a petrecut duminica dupa-amiaza, in apropierea unui centru comercial. "Ei au venit cu masina si au luat-o ca atunci cand tragi o creanga dupa tine, asa au pus-o in masina. Deci era la fractiune de secunda, au rapit-o, ca in filme" a povestit mama fetei.

Sara, adolescenta de 14 ani, tocmai plecase din centrul comercial unde isi petrecuse ziua impreuna cu fratiorii mai mici si cu bona. Mama copilei sustine ca ar fi fost urmarita de o duba cu numere de Germania.

Parintii tinerei rapite spun ca, un baiat de etnie roma ar fi vrut sa se insoare cu fata lor. Dar pentru ca ei nu au fost de acord, rudele baiatului ar fi rapit fata. Politistii incearca sa dea de urma lor si a adolescentei.

Un taximetrist care a vazut cum tanara este rapita, a sunat imediat la 112. In scurt timp, politistii au facut mai multe filtre la iesirile din Timisoara. Anchetatorii au deschis un dosar de cercetare penala pentru lipsire de libertate. Au reusit sa identifice si persoanele banuite ca ar fi rapit-o pe tanara de 14 ani dar nu au dat inca de ele.

Intre timp, fata rapita a fost data in consemn la toate punctele de trecere a frontierei. Daca vor fi gasiti vinovati, rapitorii risca sa-si petreaca urmatorii sapte ani, la inchisoare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO