Look TV si Look Plus spun ca au incheiat un numar semnificativ de contracte de retransmisie pe Liga1

Ultima actualizare: 17-07-2014 00:25
Telecomanda

Look TV si Look Plus, care vor asigura difuzarea in direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga 1 si Cupa Ligii, au incheiat "un numar semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale.

"Urmare a procedurii publice transparente initiate in data de 2 aprilie 2014, radiodifuzorii Transilvania Look S.A. (detinator al licentei pentru postul TV 'Look TV') si NCN Studio TV S.A. (detinator al licentei pentru postul TV 'Look Plus') au semnat un numar semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale, prin intermediul carora abonatii, care au fost privati anterior de posibilitatea de a viziona meciurile din campionatul Liga 1 si Cupa Ligii, pot viziona aceste competitii sportive pentru urmatorii 5 ani", se spune intr-un comunicat.

Conform sursei citate, "dupa o lunga perioada in care abonatii la servicii de cablu TV puteau viziona un numar mare de meciuri doar daca se abonau la un singur distribuitor, in prezent, orice abonat isi poate selecta furnizorul de servicii pe care si-l doreste si poate viziona toate meciurile de fotbal din cele doua competitii".

"Posturile Look TV si Look Plus au transmis tuturor distribuitorilor interesati oferta lor comerciala si au semnat contracte de retransmisie cu oricare distribuitor care a efectuat demersurile legale necesare. Dezinteresul unor distribuitori de a semna contracte de retransmisie este o decizie comerciala discretionara a acelor distribuitori, care ii priveaza pe proprii abonati de posibilitatea de a se bucura de fotbalul romanesc de calitate", se spune in comunicat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO