Acțiune de amploare în Dâmbovița. 850 de mașini controlate și 1.000 de persoane legitimate

Ultima actualizare: 10-02-2020 11:24

Acțiune de amploare în Dâmbovița, unde polițiști de la trupele speciale, alături de cei de la investigații criminale, rutieră și de la serviciul economic, au periat localitățile din județ.

Au fost controlate peste 850 de mașini și aproape o mie de persoane au fost legitimate. În vizorul anchetatorilor au fost și cluburile, dar și sălile de jocuri de noroc.

Cei prinși că au încălcat legea sunt acum cercetați penal.

Un tânăr de 19 ani, pus la pământ și încătușat, s-a ales cu nu mai puțin de cinci dosare penale.

Aflat la volanul unei mașini pe un drum județean din Dâmbovița, nu a oprit la semnalul agenților. Dar, în cele din urmă, alți polițiști i-au ieșit în cale și nu a mai reușit să evite controlul. În autoturism erau încă patru persoane.

Individul de la volan a fost supus probei cu etilotestul și, potrivit rezultatului, avea o alcoolemie de peste 0,40 miligrame alcool pur în aerul expirat.

În plus, se afla și sub influență drogurilor, spun oamenii legii. Ba mai mult, nu deține permis de conducere, iar mașină avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale unui alt autoturism. Individul și pasagerii care îl însoțeau au fost duși la audieri.

De controale nu au scăpat nici cluburile din județ, dar nici petrecăreții, care s-au trezit cu polițiștii pe ringul de dans. Cei puși pe distracție au fost nevoiți să se legitimeze, le-au fost luate amprentele și au fost testați pentru a afla dacă au consumat substanțe interzise.

În doar câteva ore, oamenii legii au dat amenzi în valoare totală de peste 185.000 de lei, au reținut 21 de permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare.

Citeste și...
Parteneri