Bărbat reținut pentru șantaj sexual. Imaginile cu victimele au ajuns și pe site-urile pentru adulţi

Ultima actualizare: 09-02-2020 20:52

Iar un individ de 37 de ani din București a fost reținut, după ce ar fi șantajat mai multe tinere să întrețină relații intime cu el.

Bărbatul le aborda pe rețelele de socializare, sub pretextul că angajează modele pentru o revistă străină. Însă era doar un pretext ca să obţină poze cu tinerele în ipostaze intime.

Deocamdată anchetatorii au informaţii despre trei fete care au căzut în capcana bărbatului. Numărul lor poate fi însă mai mare. Dintre victime, doar una a avut curajul să depună plângere.

Suspectul, care nu avea un loc de muncă, le ademenea prin anunţuri pe diferite siteuri prin care care le oferea bani pentru poze.

Şedinţele foto aveau loc în apartamentul lui, unde încerca şi să le seducă pe tinere, ba chiar pe unele ar fi reuşit să le filmeze în ipostaze indecente.

Dacă fetele se împotriveau, le ameninţă că pozele şi filmările vor ajunge pe reţelele de socializare, dar şi la părinţii lor.

Poliţiştii au descoperit că suspectul a şi vândut înregistrările către platforme online pentru adulţi.

Acum însă, mulţumită unei tinere de 20 de ani, care nu s-a lăsat manipulată de el, bărbatul a ajuns pe mâna justiţiei. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este urmărit penal. Dacă va fi găsit vinovat, poate sta până la 7 ani după gratii.

Parteneri