Accidente in lant in care au fost implicate 21 masini pe Autostrada Soarelui, in aceasta dimineata. Cum se circula in zona

09-07-2016 08:02


Trei accidente care au dus la tamponari in lant in care au fost implicate aproape 21 masini au blocat traficul sambata dimineata pe Autostrada Soarelui, sensul spre mare.

UPDATE 09:30 Dupa zona de accidente se circula bine, chiar daca e aglomerat. La taxa de pod cam 20 de masini la coada pentru plata cash.

UPDATE 08:00 Trei caramboluri au avut loc in aceasta dimineata pe autostrada. Noua autoturisme s-au ciocnit kilometrul 109 pe sensul de mers catre Constanta. Traficul este blocat, iar echipajele pompierilor au intervenit pentru a scoate masinile pe banda de urgenta.

In zona se circula cu viteza redusa, iar soferii sunt rugati sa nu opreasca fara motiv pe banda de urgenta.O alta tamponare s-a produs in jurul orei 6:30, in care au fost implicate sapte masini. Din primele informatii nu sunt victime implicate in cele doua ciocniri. O alta tamponare, in care au fost implicate 5 masini,  s-a produs la km 106.

"In jurul orei 6:30, la kilometrul 114, in zona Drajna, pe sensul de mers catre Constanta, s-a produs o tamponare in care au fost implicate sapte autoturisme. De asemenea, in jurul orei 7:30, la kilometrul 109+900 de metri, s-a produs o alta tamponare in care au fost implicate noua autoturisme. Autovehiculele implicate au fost scoase pe banda de urgenta, insa in zona se circula cu viteza redusa. Un alt accident in care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs la kilometrul 106, tot pe sensul de mers catre Constanta. Circulatia de pe banda a doua a fost deviata pe benzile unu si de urgenta. Traficul se va intrerupe pentru scurt timp, in momentul in care autovehiculele avariate vor fi scoase pe banda de urgenta.",  anunta infotrafic.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO