O ambulanță SMURD cu o mamă şi un bebeluş, răsturnată pe şoseaua Kiseleff

Ultima actualizare: 14-01-2020 10:23

O ambulanță SMURD care transporta o femeie în vârstă de 19 ani, împreună cu copilul ei de un an, s-a răsturnat aseară pe Șoseaua Kiseleff, în Capitală, după ce a fost izbită de către o altă mașină.

 

Potrivit primelor date, șoferul care a provocat accidentul nu ar fi văzut semnalele luminoase ale salvării și nu i-a dat prioritate.

 

Cei doi șoferi au fost testați și nu consumaseră alcool.

Ambulanța care transporta cei doi pacienți avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar șoferul cu care a intrat în coliziune nu ar fi acordat prioritate. Băiețelul era în drum spre spital în urma unei arsuri provocate de apă fiartă.

Din fericire câțiva oameni care se aflau în zonă la momentul impactului au reușit să scoată victimele din mașină.

Martor: „Am venit foarte repede, cred că nu a durat 30 de secunde, cu un coleg. L-am urcat repede pe salvare, am deschis ușa de la șofer, el a tras de cei doi, șoferul cu pasagerul, și așa am reușit să îi scoatem de acolo. Mama și copilul erau deja scoși, alți cetățeni au reușit să îi tragă de acolo. Plângeau... Erau puțin speriați”.

Împreună cu cei doi pacienți se afla și paramedicul care, la momentul impactului, a protejat copilul.

Astfel, în urmă accidentului rutier a fost rănită o singură persoană, mama copilului. Aceeasta a fost transportată la spitalul Floreasca pt îngrijiri medicale. Se efectuează cercetări pt stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentlui rutier.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO