Accident pe E85, in Vrancea. Un autocar plin cu copii care mergeau in tabara a iesit de pe sosea

Ultima actualizare: 29-06-2017 07:11
accident E85

Un autocar in care se aflau 61 de persoane, copii si insotitorii lor, din Piatra Neamt, a iesit de pe sosea in dreptul localitatii vrancene Bizighesti, pe DN 2 E 85.

Accidentul s-a petrecut dupa ce prezoanele uneia dintre roti au cedat, iar masina plina cu pasageri a ajuns in afara carosabilului. La ora transmiterii acestei stiri, pasagerii au fost preluati de alt autocar.

Potrivit reprezentantilor IPJ Vrancea, incidentul s-a produs in localitatea Bizighesti, pe DN 2 E 85, cand un autocar in care se aflau zeci de persoane a iesit in afara partii carosabile dupa ce prezoanele au cedat, iar masina a ramas fara o roata.

Conform IPJ Vrancea, in urma incidentului nici o persoana nu a fost ranita, iar traficul a fost restrictionat pe un sens cateva zeci de minute.

;

Potrivit directorului DJTS Buzau, Cosmin Pororo, autocarul plecase de la Piatra Neamt si se indrepta spre judetul Buzau, grupul fiind asteptat in tabara de la Poiana Pinului.

In autocar, s-ar afla 61 de persoane, copii mai mari de clasa a V-a si insotitorii lor. Din primele date a reiesit ca nici o persoana nu ar fi fost ranita in urma accidentului.

Conform lui Pororo, grupul a fost preluat de un alt autocar si urmeaza sa ajunga in tabara de la Poiana Pinului, in cursul acestei zile. Autocarul avariat a ramas la lcoul incidentului, urmand sa fie remediat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO