Accident in Timis. Noua persoane sunt ranite dupa ce un autobuz s-a rasturnat intr-un sant

Ultima actualizare: 14-11-2013 06:54

Grav accident de circulatie, in aceasta dimineata, in judetul Timis.  Un autocar in care se aflau 16 muncitori s-a rasturnat intr-un sant plin cu apa, chiar in dreptul unui podet.

Pompierii au ajutat la evacuarea victimelor. Noua dintre pasageri au fost transportati de urgenta, cu ambulantele, la spitale din Timisoara.

Accidentul s-a petrecut dis de dimineata, in jurul orei 6:00, la 50 de kilometri de Timisoara. Vorbim despre o cursa regulata cu care in fiecare dimineata muncitori din satele din zona vin la fabrica, in Timisoara. La un moment dat, soferul nu a mai putut stapani autobuzul, care a intrat in balans si s-a rasturnat apoi in sant. Zece ambulante au fost trimise imediat in zona.

"A venit dincolo si volanul a facut asa, a franat omul, dar s-a dus asa...Eram cu nevasta-mea aici. Dupa patru, cinci minute au inceput sa iasa, au reusit sa deschida usa si se taraiau
asa. Erau cu picioarele, unul cu fata plina de sange
", a spus un martor.

Muncitorii care au ajuns la spital sunt in stare stabila, insa medicii nu au incheiat analizele in cazul lor. Politistii care au fost la fata locului spun ca urmele de franare, lasate de autocar pe sosea, masoara 50 de metri. De altfel, o prima cauza a accidentul pare sa fie viteza prea mare cu care mergea soferul, neadaptata la soseaua umeda.

Cercetarile in acest caz nu au fost incheiate. Autocarul va fi supus si unei expertize tehnice. Anchetatorii vor sa vada daca a fost vorba despre o defectiune tehnica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO