Accident extrem de violent în Giurgiu. Două persoane au fost aruncate din mașină

23-02-2020 08:01


Un accident de o violență extremă a avut loc sâmbătă seara în Giurgiu. O mașină scăpată de sub control a lovit un podeț și un gard, s-a rostogolit de mai multe ori, apoi a revenit pe șosea.

Șoferul care a provocat totul și trei pasageri care îl însoțeau au fost răniți și au ajuns în grija medicilor la un spital din București.

După cum povestesc martorii, două dintre victime au fost aruncate din autoturism în urma impactului puternic.
În maşina transformată într-un morman de fiare se aflau cinci persoane. Era condusă de un bărbat de 30 de ani, care, pe un drum din comuna Hotarele, judeţul Giurgiu, nu a mai putut controla volanul şi au urmat scene desprinse parcă dintr-un film.

Potrivit martorilor, iniţial, autoturismul a izbit un vehicul care circulă în față şi a ricoşat într-un cap de podeț. După ce s-a rostogolit de mai multe ori, a lovit cu putere un gard şi a revenit apoi pe şosea.

Martor: „Au avut viteză, au dat să depăşească, a pierdut controlul maşinii, a intrat în capătul de pod şi s-au dat de-a capetele până acolo. Băiatul ăsta cu maşina asta a mai avut acum câţiva ani de zile, tot aşa, cu un picior rupt, mai în faţă, într-un stâlp. Îi cam plăcea aşa puţin viteza."

Martor: „Cam îi plăcea viteza, dar e un băiat cuminte, liniştit, nu era nebun, era chiar foarte cuminte, doar că are mânia asta a vitezei."

În urma impactului extrem de violent, două persoane au fost aruncate din maşină, susţin cei care au ajuns la fața locului, imediat după accident. Iar bucăţi din autoturism au fost împrăştiate peste tot.

În urma accidentului, 4 persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la un spital din Bucureşti.

Între timp, poliţiştii au început cercetările.

Emanuel Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu: „Şoferul în cauză a fost testat, aparatul a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat."

Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

VIDEO PROTVPLUS.RO