Disparuta fara urma dupa ce s-a certat pentru un baiat. Cristiana, tanara de 16 ani, cautata de familie de o saptamana

Ultima actualizare: 01-11-2014 07:23

Politia din toata Romania este in alerta. O adolescenta, in varsta de 16 ani, din Cluj, a disparut de o saptamana dintr-un club, iar mama ei este pur si simplu disperata.

Fata este eleva la Liceul de Arte, canta intr-o trupa rock si e o fire rebela, insa niciodata nu a plecat de acasa. Acum, s-ar fi certat din cauza unui baiat cu o prietena buna, iar in ultima perioada era foarte trista.

Cristiana este o adolescenta extrem de talentata, invata bine si nu lipseste de la scoala. Mama ei povesteste, insa, ca in ultima perioada era tot mai tacuta, se imbraca mai mult in negru si se refugia in muzica ei.

Ultima oara cand a fost vazuta, Cristiana a mers in club cu cea mai buna prietena a ei. S-au certat, insa, din cauza unui baiat, iar Cristiana a ramas in local cu un amic. Baiatul povesteste ca la un moment dat Cristiana a disparut si a presupus ca a mers acasa. Nu s-a intamplat asa.

Rebeka Kerekes, prietena Cristianei: "Am iesit impreuna sa bem un suc. Ne-am certat la un moment dat, eu am plecat acasa. Ea a ramas cu un prieten si a zis ca vine mai tarziu. De atunci nu am mai aflat nimic de ea, acasa nu a mai ajuns. I-am trimis mesaje pe Facebook si pe telefon, dar nu le-a vazut si nu mi-a raspuns."

Disperata, mama Cristianei a postat pe Facebook un anunt prin care cere ajutor.

Denisa Galbot, mama Cristianei: "Era o fire rebela, dar nu facea ea din astea... L-am sunat pe prietenul cu care a ramas si mi-a spus ca a plecat acasa, dar cand am incercat sa o sun, avea telefonul inchis. De atunci, n-am mai putut sa dau de ea. Sper doar sa nu o tina cineva cu forta."

Parintii Cristianei sunt divortati, iar adolescenta locuia impreuna cu mama si cu sora cea mica. Femeia se teme ca fie in local, fie pe drum, a intervenit ceva si e posibil chiar ca un rauvoitor s-o tina sechestrata.

Denisa Galbot, mama Cristianei: "Intoarce-te, te rog, acasa, te iubesc enorm si vreau sa-ti ofer toata dragostea mea. Nu o sa ti se intample nimic!"

Cei care o vad pe adolescenta sunt rugati sa sune la 112 sau sa apeleze la cea mai apropiata sectie de politie. Cristiana are 1,60 metri inaltime, par negru tuns asimetric si ochi inchisi la culoare. In ziua disparitiei, avea la ea un ghiozdan in carouri, rosu cu negru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO