(P) Cum alegi ce buchete de flori să oferi în funcție de ocazie?


Ultimul update: Miercuri 09 Octombrie 2019 19:48
Data publicarii: Miercuri 09 Octombrie 2019 19:43
Categorie: a
buchete flori

Florile pot reprezenta un cadou special în multe ocazii, în principal pentru că ne ajută să ne exprimăm emoțiile față de persoana căreia i le dăruim.

Astfel, în funcție de ce buchete de flori alegem să oferim, avem posibilitatea de a transmite celuilalt sentimentele noastre de dragoste, respect, prietenie și nu numai. Fiecare floare a căpătat o însemnătate în gândirea populară, motiv pentru care ar trebui să fii atent ce buchete de flori alegi, întrucât acestea vor transmite și un mesaj persoanei căreia i le vei oferi.

Poți dărui trandafiri roz pentru ocaziile fericite

În momentele de fericire, precum ziua de naștere a surorii tale sau promovarea unei colege de birou pe care o stimezi, buchetele de flori trebuie să exprime bucurie prin aspectul și cromatica lor. Niște flori cu o culoare veselă sunt perfecte pentru astfel de momente de fericire.

Spre exemplu, trandafirii roz de la Florandes.ro sunt dăruiți, în general, pentru a exprima admirația față de cel care îi primește.

În cazul în care una dintre prietenele tale tocmai a născut, îi poți aduce la spital un buchet de orhidee, această floare fiind un simbol chinezesc pentru fertilitate.

Oferă lalele pentru a face ziua mai bună cuiva

Lalelele sunt unele dintre cele mai iubite flori de primăvară. Elegant și grațios, un buchet de lalele poate fi oferit oricând pentru a-ți cere iertare față de iubita sau mama ta, atunci când sunt supărate din diferite motive. Le poți dărui un buchet din lalele roz și albe, prin acestea putând să le transmiți sentimentele tale de regret și de dragoste pură.

Acestea nu sunt singurele tipuri de buchete de flori pe care le poți oferi în astfel de situații. Un buchet cu flori albe de liliac le poate dovedi celor apropiați respectul pe care îl ai față de ei, precum și dorința de a-ți cere iertare.

Florile pe care ar trebui să le oferi iubitei tale

Trandafirii roșii sunt cei mai populari în rândul bărbaților care sunt în căutare de buchete de flori cu care să-și surprindă iubita. Trandafirii sunt rafinați și exprimă pasiunea, dar în cazul în care ai vrea să încerci să-i oferi persoanei iubite și alte tipuri de flori, ar trebui să iei în considerare zambilele.

Zambila este percepută ca o floare a iubirii, însemnând fidelitate în cuplu, sinceritate și tandrețe, iar mirosul ei îmbietor se potrivește de minune cu mesajul de dragoste pe care îl transmite. De asemenea, lalelele roșii sunt o alegere fantastică pentru a fi oferite persoanei iubite, întrucât se consideră că centrul de culoare neagră al petalelor acestora seamănă cu o inimă, pătrunsă de focul pasiunii.

 

Fiecare floare are diferite semnificații, unele schimbându-se de la o sursă la alta, semnificații de care unii dintre noi alegem să ținem cont, iar alții nu. Este foarte important să transmitem mesajul potrivit cu ajutorul unor buchete de flori.

Desigur, cu toate ca ne-am dori ca florile să vorbească pentru noi atunci când le dăruim cuiva, trebuie să fim conștienți în primul rând că tot noi suntem cei care oferim adevărata semnificație a unui buchet de flori pe care îl dăruim din inimă. Intră pe www.florandes.ro și alege cele mai frumoase buchete de flori!

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO
Inchirieri auto sigur si rapid
(P) Inchirieri auto sigur si rapid
(P) Cum poți MINIMIZA RISCUL în afaceri? Iată top 10 firme care au, în prezent, cele mai mari datorii la stat
Cele mai noi tehnici și tehnologii în cardiologie, prezentate la București, la congresul East Meets West
(P) Calculatoare second hand de la cei mai buni producatori la un pret accesibil
(P) Mitul implantului dentar si consecintele sale comportamentale
(P) Ai nevoie de fișa medicală pentru permis auto? Ce informații trebuie să știi despre acest document
gadgeturi
(P) Iată 5 gadgeturi de divertisment în confortul propriei locuințe!
(P) Dă-i șansa copilului tău să fie viitorul campion la fotbal!
(P) Despre pompele de căldură – ce nu știu cei ce își doresc un astfel de sistem de încălzire
(P) Promoția “Joacă cu Holsten în Frăția Berii” și-a desemnat câștigătorul premiului de 1 milion lei
(P) Gențile de damă exprimă nuanțe aparte ale personalității
(P) Tot ce trebuie sa stii despre mostenire si succesiune