(P) Arabesque extinde rețeaua de magazine MatHaus

Ultimul update: Joi 17 Mai 2018 18:19
Data publicarii: Miercuri 09 Mai 2018 21:35
Categorie: a

Compania Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, a deschis din 10 mai, un nou magazin MatHaus în București, pe Calea Vitan 112-114.

Magazinul este dedicat tuturor românilor care au ceva de construit, de reparat sau renovat. Potrivit Arabesque, sectorul construcțiilor rezidențiale din România s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, iar investiția în rețeaua MatHaus vine să ofere suportul logistic necesar.
 
Cezar Rapotan – fondator si actionar principal Arabesque: ”In magazinele MatHaus, clienții persoane fizice au la dispoziție o gama extinsă de produse de calitate, oferte personalizate pentru proiecte, consiliere tehnică și transport gratuit în aria logistică a acestora. Este economic și comod să lucrezi cu MatHaus!”

Arabesque a anunțat, totodată, modernizarea magazinelor din Galați, Constanța, Craiova, Pitești și Oradea sub brandul MatHaus.

Cezar Rapotan – fondator si actionar principal Arabesque: “Suntem specialistii segmentului de materiale pentru constructii, finisaje și renovări și putem transfera experiența noastră din industrie către clienții persoane fizice care vizează un astfel de proiect ”

Potrivit unui studiu comandat de Arabesque, piața construcțiilor a avut o evoluție pozitivă în 2017, iar cifrele din primul trimestru 2018 arată un trend încurajator. Pe fondul creșterii economice , cererea de spații de birouri, locuințe și construcții industriale a avansat semnificativ, astfel că afacerile din acest sector s-ar putea apropia în acest an de borna de 30 de miliarde de lei, cu 3 miliarde de lei peste nivelul din 2016.

Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii și finisaje din România, deține 38 de centre comerciale în România, Moldova, Ucraina și Bulgaria. Echipa din România numără peste 2700 de oameni, iar forța logistică este asigurată de peste 1000 de camioane specializate.
 

Tags: MatHaus,

carrefour

(P) Carrefour România lansează portalul unic carrefour.ro

(P) 3.000 de cicliști au luat startul la ”Prima Evadare”, ediția cu numărul zece

(P) Alergători din 32 de țări la maratonul organizat de Telekom Romania

(P) Salată cu fasole roșie, cu năut și salată caldă cu Halloummi

(P) Timișoreana a sărbătorit 300 de ani de tradiție

(P) ENGIE România învață 2.500 de elevi cum să folosească în siguranță gazul și electricitatea

megainspiratia

(P) Rețetă: Boluri mexicane cu carne de curcan, salată Caprese cu năut și spumă de ciocolată

(P) Șapte ani de la deschiderea primei clinici Doctor Leahu

(P) UniCredit Bank a oferit, în premieră, primul card de credit unui robot

(P) Arabesque extinde rețeaua de magazine MatHaus

(P) winmasters.ro își lansează noua platformă de jocuri online

(P) Reţetă pentru budincă Yorkshire