(P) Arabesque extinde rețeaua de magazine MatHaus

Ultimul update: Joi 17 Mai 2018 18:19
Data publicarii: Miercuri 09 Mai 2018 21:35
Categorie: a

Compania Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, a deschis din 10 mai, un nou magazin MatHaus în București, pe Calea Vitan 112-114.

Magazinul este dedicat tuturor românilor care au ceva de construit, de reparat sau renovat. Potrivit Arabesque, sectorul construcțiilor rezidențiale din România s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, iar investiția în rețeaua MatHaus vine să ofere suportul logistic necesar.
 
Cezar Rapotan – fondator si actionar principal Arabesque: ”In magazinele MatHaus, clienții persoane fizice au la dispoziție o gama extinsă de produse de calitate, oferte personalizate pentru proiecte, consiliere tehnică și transport gratuit în aria logistică a acestora. Este economic și comod să lucrezi cu MatHaus!”

Arabesque a anunțat, totodată, modernizarea magazinelor din Galați, Constanța, Craiova, Pitești și Oradea sub brandul MatHaus.

Cezar Rapotan – fondator si actionar principal Arabesque: “Suntem specialistii segmentului de materiale pentru constructii, finisaje și renovări și putem transfera experiența noastră din industrie către clienții persoane fizice care vizează un astfel de proiect ”

Potrivit unui studiu comandat de Arabesque, piața construcțiilor a avut o evoluție pozitivă în 2017, iar cifrele din primul trimestru 2018 arată un trend încurajator. Pe fondul creșterii economice , cererea de spații de birouri, locuințe și construcții industriale a avansat semnificativ, astfel că afacerile din acest sector s-ar putea apropia în acest an de borna de 30 de miliarde de lei, cu 3 miliarde de lei peste nivelul din 2016.

Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii și finisaje din România, deține 38 de centre comerciale în România, Moldova, Ucraina și Bulgaria. Echipa din România numără peste 2700 de oameni, iar forța logistică este asigurată de peste 1000 de camioane specializate.
 

Tags: MatHaus,

VIDEO PROTVPLUS.RO
cinstim binele
Tânăra din România care ajută una dintre cele mai sărace comunități din țară
Banca Transilvania: Noua taxă este o naţionalizare a profiturilor și va crea dezechilibre grave în sistemul bancar
Clever: premieră românească în Europa centrală în mobilitate urbană
Asociaţia "Mausi" a transformat un teren plin de gunoi din Galaţi într-un parc sportiv
30 de case recondiţionate în trei zile, prin proiectul "Colorează satul"
Femeia care găteşte după regulile "Slow Food" de 10 ani și vrea să formeze oameni
taxi gratis
Tânărul care îi transportă cu maşina personală la medic pe cei care nu se pot deplasa
(P) A câștigat o mașină Tesla și a devenit superstarul Naționalei Inspiraților la Fortuna
O discutie scurta despre ROBOR. Ce este si cum afecteaza dobanzile la credite
(P) Cine e câștigătorul casei de 100.000 de euro la Casa Pariurilor
(P) Campanie de donare de haine în mai multe lanțuri de magazine
Alma Boiangiu, finalistă Vocea României: E mai importantă călătoria decât destinația