(P) Arabesque extinde rețeaua de magazine MatHaus

Ultimul update: Joi 17 Mai 2018 18:19
Data publicarii: Miercuri 09 Mai 2018 21:35
Categorie: a

Compania Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, a deschis din 10 mai, un nou magazin MatHaus în București, pe Calea Vitan 112-114.

Magazinul este dedicat tuturor românilor care au ceva de construit, de reparat sau renovat. Potrivit Arabesque, sectorul construcțiilor rezidențiale din România s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, iar investiția în rețeaua MatHaus vine să ofere suportul logistic necesar.
 
Cezar Rapotan – fondator si actionar principal Arabesque: ”In magazinele MatHaus, clienții persoane fizice au la dispoziție o gama extinsă de produse de calitate, oferte personalizate pentru proiecte, consiliere tehnică și transport gratuit în aria logistică a acestora. Este economic și comod să lucrezi cu MatHaus!”

Arabesque a anunțat, totodată, modernizarea magazinelor din Galați, Constanța, Craiova, Pitești și Oradea sub brandul MatHaus.

Cezar Rapotan – fondator si actionar principal Arabesque: “Suntem specialistii segmentului de materiale pentru constructii, finisaje și renovări și putem transfera experiența noastră din industrie către clienții persoane fizice care vizează un astfel de proiect ”

Potrivit unui studiu comandat de Arabesque, piața construcțiilor a avut o evoluție pozitivă în 2017, iar cifrele din primul trimestru 2018 arată un trend încurajator. Pe fondul creșterii economice , cererea de spații de birouri, locuințe și construcții industriale a avansat semnificativ, astfel că afacerile din acest sector s-ar putea apropia în acest an de borna de 30 de miliarde de lei, cu 3 miliarde de lei peste nivelul din 2016.

Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii și finisaje din România, deține 38 de centre comerciale în România, Moldova, Ucraina și Bulgaria. Echipa din România numără peste 2700 de oameni, iar forța logistică este asigurată de peste 1000 de camioane specializate.
 

Tags: MatHaus,

VIDEO PROTVPLUS.RO
jack reacher
Detalii mai puțin cunoscute din timpul filmărilor pentru Jack Reacher
(P) Casele de marcat, schimbare până la 1 noiembrie
(P) UiPath, în top 10 companii americane cu cei mai fericiți angajați
(P) Anvelopele Continental all season primesc cel mai bun calificativ de la AutoBild
(P) Domestos a dat startul campaniei „Susține igiena în școli”
Zece lucruri despre „Jack Reacher”, filmul în care Tom Cruise și-a făcut singur cascadoriile
Fincantieri
(P) Expertiza Fincantieri pentru apărarea României la Marea Neagră
(P) Sanador deschide cel mai mare Centru Oncologic din sistemul medical privat
(P) Altex continuă extinderea - investește în dezvoltarea unui nou depozit
Care e cel mai valoros sportiv român al ultimului secol?
(P) Luni e Ziua Micului Dejun la McDonald's. Surprize pentru clienți până în ora 10
Pacienții români solicită tratamente și servicii medicale similare cu cele ale cetățenilor europeni