CONCURS: Prepară-ți cea mai aromată cafea la tine acasă! Câștigă un espressor Tchibo Cafissimo easy în fiecare zi

Ultima actualizare: 28-11-2020 08:18
Advertorial Tchibo

Tare sau mai mai slabă - după preferințe -, aromată, spumoasă și catifelată sunt câteva dintre ingredientele unei cafele bune. Iar dacă poate fi preparată și cu ușurință și în scurt timp, ea devine perfectă.

Acasă, la birou, în vizită sau, mai nou, pe stradă sau în mașină prinși în trafic, putem savura o cafea cam oriunde și în oricare moment al zilei. Și în iureșul vieții moderne, cea mai importantă caracteristică a unei cafele perfecte este să o putem prepara ușor și într-un timp cât mai scurt.

Tehnologiile care să ne ușureze viața nu contenesc să apară și să ne ofere soluții variate pentru a obține rapid cafeaua preferată. O astfel de soluție este și noua colecție de espressoare Tchibo Cafissimo easy, pe bază de capsule, o inovație creată special pentru cei care nu au foarte mult timp la dispoziție să aștepte lângă ibric sau lângă infuzor.

Noul espressor îmbină un sistem simplu de preparare a cafelei cu ajutorul căruia, în funcție de capsulele preferate, vă puteți bucura de un espresso perfect, caffè crema sau cafea lungă, doar cu o simplă apăsare de buton.

Iar unul dintre aceste aparate poate fi al tău, dacă participi la concursul organizat de Tchibo și www.stirileprotv.ro. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina concurscafissimo.stirileprotv.ro și să răspunzi la întrebarea afișată, nu înainte de a citi Regulamentul concursului. Mult succes!

Cu un design modern și dimensiuni mici, noile aparate pot fi integrate foarte ușor și în spații restrânse, pentru că nu ocupă mult loc. Și pentru că sunt disponibile în nu mai puțin de culori - alb, negru, verde petrol, gri, roșu, vanilla, rose, curcuma (portocaliu) și blueberry (albastru) -, sunt și foarte ușor de asortat, oricare ar fi nuanța sau stilul în care avem mobilată bucătăria.

Espressoarele Tchibo Cafissimo easy au un sistem inovator de preparare a cafelei, iar cele trei niveluri de presiune pentru Espresso, Caffè Crema și Cafea Lungă permit selectarea cantității de apă pentru reglarea intensității cafelei, adaptându-se preferințelor fiecăruia. Aparatul dispune și de o tăviță ajustabilă, pentru orice tip de dimensiune a cănii preferate.

În portofoliul Tchibo se regăsesc opt sortimente diferite de cafea espresso, caffè crema și cafea lungă, 4 cafele de origine care provin din cele mai bune regiuni de cultivare din Brazilia, El Salvador, Columbia si India, cât și mai multe ediții limitate disponibile o perioadă limitată de timp. Iar noile espressoare vă vor ajuta să savurați cea mai puternică aroma oferită de aceste sortimente.

Articol sustinut de Tchibo.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO