Scandal amoros iesit la suprafata dupa 3 decenii.Secretul din spatele acestei poze cu Printesa Diana

Dată publicare: 10-02-2012 10:20
Dată actualizare: 06-11-2012 23:55


Printesa Diana

Aceasta fotografie in care au fost surprinsi Printul Charles, regretata lui sotie, Printesa Diana, impreuna cu familia regala din Spania, are in spate un secret scandalos, dupa cum afirma scriitoarea Pilar Eyre in ultima ei carte.

La prima vedere, fotografia pare un instantaneu surprins in timpul uneia din multele vacante pe care cele doua familii le-au petrecut impreuna.

Dar la o privire mai atenta se observa o legatura speciala intre Regele Juan Carlos si Printesa Diana. Amandoi le acorda atentie si sunt protectori cu cei doi copii ai printesei, in timp ce sotul, Printul Charles, pare total absent: sta la marginea canapelei, cu privirea incruntata.

Fotografia a fost facuta in 1986, perioada in care au aparut unele zvonuri conform carora Printesa Diana a fost una din multele femei cu care Regele Juan Carlos, acum in varsta de 74 de ani, s-a implicat intr-o relatie romantica.

Regele este cunoscut pentru viata lui amoroasa tumultuoasa, spunandu-se ca s-a culcat cu mai mult de 1.500 de femei.
O parte din aventurile lui au fost povestite de Pilar Eyre, care a scris nu mai putin de sase volume despre familia regala din Spania.

Imagini emotionante cu printii William si Harry in 1985, cantand la pian - VIDEO

Se pare ca stilul lui Juan Carlos – un aristocrat de moda veche, suav si manierat – a avut mare priza la femei, iar Diana nu a ramas insensibila.

Monarhul spaniol este pasionat de vanatoare, schi si plimbari cu barca, dar este si un mare afemeiat. Iubeste sa-si petreaca timpul cu femeile, insa de prezenta lui beneficiaza cel mai putin sotia lui, Regina Sofia. Potrivit lui Pilar Eyre, cei doi nu au mai impartit acelasi pat de 35 de ani.

Dar oare este adevarat ca Printesa Diana a avut o relatie cu Regele Carlos? Este stiut ca cele doua familii au petrecut impreuna mai multe vacante in Mallorca in anii ’80.

Printul Charles nu se simtea prea bine la soare, asa ca isi umplea timpul facand vizite, in timp ce Diana isi petrecea cea mai mare parte a zilelor in compania lui Juan Carlos. Iar el nu scapa nicio ocazie de a o atinge…

Eyre sustine ca dupa concediul in Mallorca, Diana i-ar fi spus bodyguardului ei, Ken Warfe, ca Juan Carlos i-a facut avansuri.

Un alt biograf regal, Lady Colin Campbell, a sustinut ca intre Diana si Juan Carlos a fost o legatura amoroasa, care a inceput in anul 1986 si a continuat si in anul urmator.

Zvonurile s-au intensificat ulterior, cand au aparut niste fotografii graitoare publicate in presa vremii, dar au disparut de pe piata cand cineva din Spania le-ar fi cumparat cu suma de 45.000 de dolari.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO