O batrana a reusit sa enerveze 5 milioane de oameni la "Vrei sa fii milionar?". Ce raspuns a dat

Dată publicare: 19-03-2013 15:59
Dată actualizare: 22-03-2013 07:14


RTL Germania

O intrebare la popularul concurs "Vrei sa fii Milionar?" de pe RTL a reusit sa faca toata Germania sa rada cu pofta. O batrana de 63 de ani nu s-a lasat pana cand nu si-a impus punctul de vedere.

5 milioane de telespectatori au privit cum Eleanor Scholz din Munchen intoarce o intrebare simpla pe toate partile, scrie Bild.

Intrebarea suna in felul urmator: care din aceste cuvinte se scriu la fel daca scoti vocalele?

A) blumenkind & kolumbien,
B) eisbären & brasilien,
C) regentonne & argentinien
D) biologie & bolivien

(n.r. am pastrat cuvintele in limba germana, altfel raspunsul corect nu va mai fi acelasi)

Raspunsul corect, pentru 2.000 de euro, ar fi fost C). Fara vocale, cele doua cuvinte se scriu la fel: rgntnn. Un cuvant fara sens, dar si o intrebare la fel potrivit protestelor femeii.

"Sunt prea multe vocale, nu-mi dau seama exact ce se intampla" a spus femeia. "Doamna, pana decideti dumneavoastra raspunsul corect castiga Borussia Dortmund titlul din nou" a venit raspunsul moderatorului, mai in gluma, mai in serios.

Femeia nu s-a lasat si a intrebat si publicul. Acestia i-au indicat aproape in totalitate varianta C, dar femeia tot n-a fost convinsa.

"N-are sens, ce inseamna rgnttn?" / "Doamna, vreti sa iasa un poem de Ghoete? Orice nu are vocale e o porcarie, de exemplu RTL" / "Nu, nu-mi dau seama" a continuat dialogul intre batrana si moderator.

Cum nu exista limita de timp pentru raspuns, dar exista pentru emisiune, femeia va mai primi o sansa de a raspunde la urmatoarea editie - cea de vineri.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO