Duminica 23 Martie 2025
Bifurcația arterei carotide o găsim la gât. O ecografie de rutină ne arată riscul unui accident vascular ...
Citeste mai mult ›
Marti 18 Martie 2025
Cum facem cel mai ușor ficatul... gras? Cu exces de carbohidrați și sedentarism. Începe „Doctor de ...
Citeste mai mult ›
Vineri 07 Martie 2025
Cum ne raportăm la zahăr în funcție de vârstă. Cel mai sigur este să îl transformăm în ...
Citeste mai mult ›
Marti 25 Februarie 2025
Un studiu realizat recent pe șoareci a arătat că aspartamul, un înlocuitor comun al zahărului, de 200 de ori mai ...
Citeste mai mult ›
Duminica 09 Februarie 2025
Agave este o plantă suculentă originară din regiunile aride ale Americii, în special Mexic. Este cunoscută pentru ...
Citeste mai mult ›
Sambata 25 Ianuarie 2025
Mierea este unul dintre cele mai vechi și mai prețuite alimente cunoscute de omenire.
Citeste mai mult ›
Duminica 22 Decembrie 2024
Nu mai e mult până când ne vom aşeza cu toţii la masa de sărbătoare plină de mâncăruri grele.
Citeste mai mult ›
Marti 08 Octombrie 2024
Nutriționistul Mihaela Bilic îndeamnă oamenii să consume cu moderație mâncarea fast-food, dulciurile, ...
Citeste mai mult ›
Duminica 29 Septembrie 2024
Aveți întrebări? Avem răspunsuri! Sarea este un subiect care îngrijorează pe mulți dintre voi. Este ...
Citeste mai mult ›
Luni 23 Septembrie 2024
Dulceața, un desert tradițional care de obicei conține mult zahăr, poate fi adaptată pentru a deveni o opțiune mai ...
Citeste mai mult ›