Miercuri 02 Iulie 2025
Ciorba de burtă este un preparat tradițional apreciat pentru gustul său bogat și textura cremoasă. Pregătită corect, cu ...
Citeste mai mult ›
Joi 01 Mai 2025
Micii sunt nelipsiți de pe grătarele românilor, din piețe sau târguri. Îi mâncăm cu ...
Citeste mai mult ›
Sambata 22 Februarie 2025
Ciorba de văcuță este un preparat emblematic al bucătăriei românești, apreciat pentru gustul său bogat. Această ...
Citeste mai mult ›
Miercuri 13 Noiembrie 2024
Brazilia a decis să suspende exportul de carne de vită în Uniunea Europeană (UE), după ce un audit european a ...
Citeste mai mult ›
Marti 07 Mai 2024
Trei persoane au murit după ce au mâncat la prânz vită Wellington, un fel de mâncare de origine ...
Citeste mai mult ›
Marti 23 Ianuarie 2024
Dacă comandați o cutie de crochete de vită Kobe congelate de la Asahiya, o măcelărie administrată de o familie din ...
Citeste mai mult ›
Miercuri 05 Aprilie 2023
Principalul responsabil economic din Turcia a venit cu o nouă soluţie la problema inflaţiei persistente a produselor ...
Citeste mai mult ›
Marti 14 Februarie 2023
Ultimele date ale Institutului Național de Statistică arată scăderi ale sacrificărilor de animale, în special la ...
Citeste mai mult ›
Joi 28 Aprilie 2022
Şi acum întrebarea: cum ar trebuie să fie un mic, ca să fie bun? Sunt multe răspunsuri şi toate stârnesc ...
Citeste mai mult ›
Miercuri 04 Decembrie 2019
Una dintre cele mai vechi și mai apreciate trupe de rock din România, Implant Pentru Refuz, lansează un album ...
Citeste mai mult ›