Traian Basescu la 60 de ani. Ce ii doriti Presedintelui? Galerie FOTO cu imagini INEDITE


Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 10:54
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2011 14:48
Categorie: Portrete
Traian Basescu si Serban Huidu - 11 octombrie 2002

Presedintele Traian Basescu implineste vineri, 4 noiembrie 2011, o varsta cu o cifra rotunda: 60 de ani.

Fara indoiala, Traian Basescu este unul dintre cele mai controversate nume de pe scena politicii romanesti. Numele sau este si iubit, dar si urat in acelasi timp. A reusit sa se faca remarcat in peisajul politic dambovitean nu numai prin limbajul care iesea in standardele "cuminti" ale acestei categorii, dar si prin deciziile pe care le-a adoptat inca de pe vremea cand era Primar General al Capitalei.

Traian Basescu a iesit din tiparele sobre ale politicianului roman de foarte multe ori, fiind extrem de popular pentru rasul sau inconfundabil, dar si pentru tinutele - uneori prea "populare" - atunci cand efectua vizite de lucru prin tara, in calitate de presedinte al Romaniei.

Traian Basescu a demonstrat ca este un altfel de presedinte al Romaniei, unul "jucator" - asa cum singur s-a autodenumit - in mai multe situatii din timpul mandatelor sale (un moment controversat fiind cel al despartirii de PNL, in perioada Aliantei DA).

Traian Basescu este singurul presedinte al Romaniei care a fost prins injurand ziaristii, cu sau fara voia sa, precum si singurul sef de stat al acestei tari care a fost sanctionat de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

VIDEO Portret: Traian Basescu - un personaj altfel

Iata cateva dintre cele mai inedite imagini suprinse cu Traian Basescu, de-a lungul carierei sale:

--►13 Decembrie 2004: Mii de suporteri ai Aliantei D.A. si ai lui Traian Basescu, majoritatea tineri, sarbatoreau deja, victoria in Piata Universitatii, in noaptea de duminica spre luni.

 

 

 

 

 

--► 11 Octombrie 2002: Startul Jocurilor Nationale "Special Olympics". In imagine, Serban Huidu si Traian Basescu.

 

 

 

--► 19 iunie 2000: Partidul Democrat a sarbatorit la un club castigarea alegerilor la Primaria Capitalei de catre Traian Basescu.

 

 

 

--► 2 octombrie 2004: Theodor Stolojan si-a anuntat retragerea de la conducerea PNL si din cursa prezidentiala. In imagine, Theodor Stolojan si Traian Basescu.

 

 

 

--► 27 iunie 2004: Inaugurarea tramvaiului Bucur 1.

 

 

 

 

--► 18 noiembrie 2004: Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a fost asteptat la mitingul de la Bacau de peste 5.000 de persoane - conform estimarilor jandarmilor.

 

 

 

--► 28 mai 2002: Compania United Romanian Breweries Bereprod SRL a anuntat ca va investi in urmatorii doi-trei ani circa 25 de milioane de dolari in sporirea capacitatii de productie a fabricii pe care o detine la Bucuresti, de la 750.000 de hectolitri la un milion de hectolitri.

 

 

 

 

 

--► 28 mai 2000: Inaugurarea liniei de troleibuz numarul 97, care face legatutra pe bulevardul Grivita intre P-ta. Chibrit si Gara de Nord. In imagine, statia RATB Clabucet din P-ta. Chibrit.

 

 

 

--► 7 decembrie 2003: Melania Medeleanu si Traian Basescu.

 

 

 

 

--► 5 octombrie 2000: Acasa la Traian Basescu.

 

 

 

Ce ii transmiteti presedintelui Traian Basescu, cu ocazia implinirii a 60 de ani? Lasati aici un mesaj sau pe pagina de Facebook.

Portret: De la Basescu la Larry Flint si Mickey Mouse, Scorpionul conduce!
Portret: Basescu, un personaj altfel
Cel dintai Scorpion al statului a implinit 57 de ani
FULLSCREEN
Traian Basescu la 60 de ani. Ce ii doriti Presedintelui? Galerie FOTO cu imagini INEDITE
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO